Я так поняв, що Ви зажали перерахувати грошинку за мою роботу? @NorthWind, от скажіть - чому і настоящіє питерскіє жидомасони, і татаро-монгольськіє наслєднікі привикли все мати на шару? Герб вкрали в Австрії, прапор вкрали в Аквафреша, навіть автомат калаш вкрали в німців. Ви, росіяни, злодії? Чи шо?
Gyppsy, не поверишь, но как в зеркало смотрел! У нас даже ресторан украинской кухни назывался "У хохлушки", прикрыли из-за проклятого вируса...
@NorthWind, а чому Ви мені тикаєте? Ми з Вами пили пісят на брудершафт? Чи Ви звичайне бидло? Чому, якщо нема що сказати, всі пхають всюди вірус в розмови? Ми ж говоримо про патологічну пристрасть росіян до халяви і злодійства;
Прощення прошу. Раніше в Балачках так заведено було ... А про пристрастие к халяве - это Вы в точку. Любим халяву - не зря же мы - братские народы! Это не я, это Путин сказал. Всё, сейчас он меня убъет нафиг...
В балачках було заведено тикати незнайомим людям? Та ніколи завсідник/завсідниця балачок не міг/не могла собі дозволити тикнути незнайомцеві/незнайомці. Хіба тільки кацапи, хахли або бидло @NorthWind, Ви хто? Бо Дуже важлива персона нічого не значить для вибудування лінії розмови. Та який Ви мені в ср@ці брат, якщо Ви тикаєте незнайомцям? Може за це треба людям заплатити? Давайте номер карти, ми тут трохи заколядували, ще чуть лишилося. Перерахую на благі справи.
Я спочатку був не правий, коли прийшов сюди сьогодні. За "Ти" - вибачився. Ремонтуй ровер, чи не відриваю. Вибач, що проходив мимо.
О, вже і @NorthWind сам з собою розмовляє; зі @NorthWind, я не ремонтую, я відновлюю; Але якщо не варта відновлювати аж до функціонадбної діяльності, то роблю муляж. Ну, твпа Лєніна, Аврори, Пабєди і всого СССР. Воно ніби й на ностальгію пробиває, але розум каже - то всьо штучне і минуле. Життя іде вперед і нема чого весь час порпатися в засохшому. ззі у мене мусет Корвет здох, а Ви берете і кажете... колонки, правда кажуть те, що їм скажуть казати; зробив квадро з муз. центром - то капєц... краще, ніж в церкві; а до програвача аж страшно підходити. Естонія 001. Але також на конденсаторах, а вони висихають. Зимою ще крутила на пару з Корветом. А Корвет мусет... зззі Спілкуймося
Коли руки золоті - це і собі радість, і близьким користь. Ви у Львові зараз? Нічого не знаю, як там, що там. Класне у вас місто. Старі свої фото дивлюся, такі спогади. І люди не як в Житомирі, я завжди себе своїм відчував на Городоцькой. Важко писати мовой, забув зовсім.
У мене на роботі є носитель мови. Коли виведе з себе, я на мову переходжу. А так мужик хороший, дружимо. Любить Софію Ротару, я вже прибити його готовий, коли телефон грає.