Кота жалко)) Та хоч би погода наладилася, а то вітер, вітер, вітер і бимц - сніг. Буде тепло, люди будуть хоч біля дома виходити пройтись.
Більш вільною не стала, просто час на дорогу не витрачаю, то ж можу спати до самої роботи Донька вже наздогнала мене на зріст. Розумнішає, гарнішає, самостійнішає. Ось тут днями, в пошуках різноманітності, пробували з нею записати пісню у домашніх умовах. Такий собі трек hand made вийшов View: https://soundcloud.com/mila-l-245793832/zapis-m А як твій онук, скільки йому тепер? Теж на дачі?
Онуку 5. Та в мене їх вже 4, старшій аж 7років) Ми тут самі, нема погоди для малих. Я б їх всіх забрала)). В хаті дуже тепло - топимо, син привіз 5 кубів дубових дров. Але ж малі бігатимуть туди-сюди, з хати-на двір, не дай-боже зараз хворіти.
@Latana Royal, я прослухала...так гарно, як в студії десь. Дуже гарно! Голос чудовий, хоч і дитячий, у вас росте талант.Вона вчиться вокалу, так я розумію?
Клас! Супер-бабуся! Я не знала про 4. Бачила світлини одного малюка, найменшого, мабуть. А місця усім вистачає на дачі? От я тим паче не розумію, чому розсаду в цьому році не садила, (в коронавірусі писала), якщо на дачі?
І вокалу теж. Вона в харківській музичній десятирічці навчається, диригування, ф-но, вокал, а з вересня почала скрипку самостійно опановувати.
Він вже тепер не найменший. Є годовасик, таке дитя чудове, кучеряве, як білий грибок повненьке. Дуже кумедний. Сина друга дитина. На дачі всіх малят сама я мабуть не зможу подужати, хоч і спати є де всім.То мені так хочеться, але вони малі і ще конфліктують за іграшки та плачуть. І за мамами нудяться) Малого треба спати днем вложити - так хіба йому дадуть спати? І ще воно в памперсах) Його тільки від цицькі відняли. На дачі ми з кінця березня, хоч на пару днів до того в березні приїжджали. Розсадою я зазвичай займаюсь в Харкові, у нас широкі підвіконня (65см). Але в цьому році ні в кого не було натхнення. Рік почався погано. А зараз під рамами на городі потроху все сходить. Може ще виросте щось. Щось прикупимо на базарі.
Прийшов лист з Китаю. Харків'янка вже 5 років там живе, з Новим Роком привітала. Завтра сходжу, листівку куплю з новим роком, можливо отримає ...
Дякую щiро, я хочу запитати, але тупо боюся, де Свято - мій друг? Він в Сихові живе, йому 47 рокив, не бий мене, якщо погано мовою пишу, вона мені не рідная.
Шкода. Вiн нормальний мужик. Хотілося б перетерти. Я був у Львові 2 роки тому, як партизан, мою мову відразу ж чутно...
Якщо мужик, то вже нормальний. Якщо нормальний, то мужик. Третього не дано))) @NorthWind, Ви не дивуйтеся, то на мене професія діє - афоризми інколи так і пруть.
Я дорого беру за пошуки /бо і з мене дорого беруть субпідрядники/ А Ви через ФСБ вже пробували? Бо я завжди починаю від ФСБ. Якщо вже вони не знають, то тоді алгоритм такий -гугл -яндекс -фб -твіттер-фігіттер-інстаграм-пінтерест... і решта шолупонь І вже якщо тоті шукачі не справляються, тоді я складаю план, беру рюкзак, купую кілька пива, трохи сємок, пару вина, пляшку водяры, браслети з цирконію і іду по під"їздах і по лавочках з альтанками. Як правило, тут варіант безпрограшний. Але нафіга мені потім цироз? Тому і дорого. @NorthWind, будете замовляти? Якщо так, то завдаток перешліть на будь-який з рахунків Гарантій ніяких. Хоча не пам"ятаю випадків, щоб фірма просто так профукала гроші замовника. За свій вибір маякніть сюди в тему.
не побачила в рюкзаку сала, замість його якісь браслети з цирконію) що це за кацапська закладка в рюкзаку?
Якщо буде сало - не всі таможні пропустять. Бо в заборонних списках сало знаходиться між героїном і кокаїном. А кацапська закладка безвідказно відкриває деякі уми і сердца деяких носітєлєй деякої інформації;
Узнаю балачки. Это здорово, что стёб еще жив тут. Вы только не пугайтесь, но у нас до сих пор "Океан Эльзы" по радио крутят. Винниковский рынок на месте? Уж нет той бабульки, у которой было ВСЁ... В Петербурге снято: View: https://www.youtube.com/watch?v=F4ZGl4j8vJc