Подивився, нанюхався - і їсти вже не хочеться))) P.S.Колись в дитинстві, під час літніх канікул, мені наснилося що до бабусі приїхала мати і привезла мені цілий пакет цукерок. І я ті цукерки всі зжер... Коли я прокинувся вранці, то мені аж нудило. Було таке враження, що я ці цукерки жер в реальному житті.
Ну, я би не казав, що преміксова індичка - це нормальне м"ясо ; Свиняча шия б/к сільського пацєтка коштує 100 - 120 грн/кг Хіба то дорого?
Індичка як на мене завжди пісна, от котлети з індичкі дуже добрі. Там у цього Георгія є відео як він барашка готує - оце смакота!руками розриває, таке м'яке. Вони свіжину не маринують зовсім - і так добре.
Хочу додати, що в Грузії зараз небагато заможних. А в Осетії - зі сторони Раші - багато. Там якого тільки полулегального бізнесу нема...В Грузії зараз працює закон і податки платять всі...тільки де працювати - от з цим не дуже. Та і скільки тієї Грузії - така ж, може трохи більше, як Харківська область.
Ну там видно по антуражу, що Георгій має статок. І готує він по серйозному, я про кількість мяса. Але не будемо пхатися в чужий монастир. Факт, що в нього всі страви шедевральні. Дещо з його рецептів я готував ще до знайомства з його відеоблогом. Голови, мясо в пиві, кури-риба в коптилці... А те що зараз дорого, все відносно. На НР+РХ+ДН я беру кілограм 10 курячих лапок, плюс дві-три великі тушки і роблю і копчені кури, і ковбаски, і ще супутні делікатеси. Вигідніше в рази.
Мені подобається, як турок готує ]View: https://www.facebook.com/cznburak/videos/474421486413834/?__xts__[0]
Я теж надаю перевагу такому способу готування. Сіль, перець, олія, вода. Решта для витончених ідоків. Рулька в пиві, курка в овочах, голова в духовці... Це моє. І отакі дієтичні перші страви, як в того турка.
Нє, нє... Моя напівлиса голова з військовою зачискою до того не має ніц. Я не сушу волосся і не кінчаю життя самогубством. А всі голови ,чи риб"ячі ,чи свинячі ,чи телячі, я запікаю в бротрурі.
Та я і подумав про свинячу голову))) Я таку ліґуміну готую раз на рік, зимою. Правда, брадрури нема, то в ленінградці. Але телячих ніколи навіть не пробував. Тільки свинні, і щоб щоки були грубі )
З завидною частотою. Мене як два-три-шість місяців немає дома, то по дорозі додому, щось си здиблю. А при войску то або рульки в пиві, або риб"ячі голови наа вогнищі.
Як казав один дід: все має бути в міру і вчасно. Бо якщо буде часто, то не буде відчуття свята) Тому запечена свина голова лежить в холодній кладовці раз на рік) Ну а виварені риб"ячі голови - це взагалі неможливо прокоментувати;