Ви жартуєте? сбушникам є чим зайнятися, тим більш стільким. Просто багато хто "чукча читатель, а не писатель". Всім цікаво почитати бандерівців, доступ до політики не закритий...Я знаю форум, куди тільки після якої-то кількості постів можно звернутися до адміна, щоб той відкрив доступ до розділу Політика. Гугл не бачить, що пишуть там дописувачі політичного розділу. І ще закритий розділ для власних фото та особистих історій. Нові юзери на той форум рідко приходять, а два-три десятки постійних роками сидять, всі всім майже родичі)) Невже таки росіян відключили від інтернету? А з різних закордонних проксі зайти ж можна. Ольгінці ж заходять на ЖЖ, я їх бачу.
Ну-ка, ну-ка... Мені аж цікаво стало... Я колись, мусет в 14 році, по англійськи пішов з одного закритого політ. форуму на .RU Зараз попробую туди зайти і тут відзвітую
Казало радіво, що на повну почне працювати ця біда за два роки, якщо вбухати в неї трильйони рубасів. Чесно, їхав в машині ,радіво казало... Мене Русіа не цікавить, тому навіть не шукав.
Трильони на скрєпи, ну що ж, хай займаються - якщо вони в них ще є)) На Крим буде зовсім не вистачати.
Та я на ХФ і сам ходжу як до швагра до хати А от тільки що був я на тому .RU Акаунт не видалений, /востаннє я там відмітився Отправлено: 10.12.2014, 23:06/ Так от, я переглянув тільки Головну сторінку, в теми не заходив. Глянув тільки розділ про Україну. Активність досить висока, 10 тем про Україну обновлено в цьому місяці. Активність як на цей форум і на п"ятницю слабенька: 3 гостей, 4 пользователей, 2 скрытых пользователей Юзери практично ті самі, що і були до 14 року. Бачу, що є активними досить шовіністичні особи, але читати їх нема бажання. Корочє, там все по старому. Взагалі-то, там форум файний, тільки от адмін виявився кацапом;
На Букерсайті є закриті розділи? А чо я досі ще не там? Швагер, шваґір, швагро - чоловік сестри моєї жінки Ми з ним коліґуєм чисто по-висоцькому;
не знаю)) Політика уся закрита від гугля. А ви ж по політиці більше виступаєте. Потрібно адміна, тобто Букера питати за доступ)