Перші жертви в Одесі були задовго до пожежі від автоматів проросійських бойовиків. Добре видно на фотозвіті. Что в действительности произошло в Одессе вчера...
Життя - як річка: тече, не зупиниш... А так часом хочеться трохи постояти на місці... Не заходжу на ЛФ і не знаю що й в світі відбувається. Щось в Одесі сталося, а я нічого й не чула ((( Ех....
Латаночко, добрий вечір! Заходь хоть інколи, трохи переключатися треба та старих друзів губити не треба... А в Одесі то давно відбулося, ще в 2014році.
Перше фото - то спиною до трактора А ми позавчора кіно про Харків знімали. Точніше, знімалися. Точніше, донька знімалася, а я у групі підтримки Дитячий серіал, щось на кшталт Єролашу по-харківськи
А, он воно що! То досі про те суперечки... Ой, так приємно згадувати друзів з ЛФ. Люблю усіх! А скільки цікавого і корисного тут дізналася. Але, то роботи нової набралася, то у малої нові захоплення і от у мене вже навіть на цей особистий куточок для душі - часу не вистачає
Ага Не знаю де його крутять, ТВ не дивлюся. А ось в ютубі минулорічний сезон. А наступний саме тепер знімають. Новый ВареньYE! Season VII - YouTube
У мене, навпаки, більше вільного часу...І я дуже цьому радію) мабуть, наробилася вже до неможу. Ну заходь хоч інколи, посвіти як сонечко. Політика на ЛФ стала млявою, а зараз час зо-о-всім не нудний.
Реєстрація: 30 листопада 2009 Згадала, що сьогодні * 9 років моєї реєстрації на ЛФ, і було тоді тут людно, цікаво, весело і шумно... а зараз тихо...а-у-у
Так, трохи є , за дев"ять років багато чого відбулося... Літом багато мандрувала, потім зайшла, закинула у тему:...фото - подорожні світлини, а сюди коли не загляну, то потрапляю в "неДоброзичливі балачки " , або нікого немає , а з деякими форумлянами маємо спілкування поза форумом
Як добре, коли є час і для себе, радію за вас @Silver bullet , а ти @Latana Royal , таки при всій своїй занятості не пропадай зовсім, сама кажеш що:
вчора дивився на ніч, приємний фільм про фанатичне захоплення професією View: https://www.youtube.com/watch?v=3LnVnVlNMO0
купив сьогодні оце чудо рогате за 600 грн. сусіди хотіли зарізати, а мені стало шкода, гарна коза, хай живе, підгодую продам
потрібні ідеї якби ви вели тверезий спосіб життя ... і ненавиділи самогонщиків і тут в результаті експерименту звідкілясь взялося літрів 100 домашнього вина (переброжений виноградний сік без домішок) в мій організм більше 50 грамів не заходить як його продати? чи хай собі лежить?
перегнати на спирт, залити в дубову діжечку (або принаймі залити дубову стружку) і хай собі лежзить, до кращих часів