Более полувека смотрю. Не хамлю, на личности не перехожу, на национальности тоже. Мокшане - сказочные люди, ты просто не был в Темникове и в Саранске.
Ну, я теперь повязан. Сын, таки, женился... У меня теперь Тернопольская невестка. Внуков бы, а то не хотят...
Той проект - то був стьоб Кузьми (який мав досить почуття гумору)))). Тим проектом він показав, що популярним можна зробити не лише гурт з тупими текстами пісеньок, а й із зовсім дебільною назвою. Піпл всьо хаває)))))))))
Тут ты прав. Скрябин реально оказался в нужном месте в нужное время. Пипл хавает Цоя. Цой, Скрябин, Кинчев, это - поколение. Когда не будут слушать их, значит не станет нас. Это от обратного.
а вас як нації вже давно нема, телевізор і ху@ло вас знищили як націю, ба навіть більше, ви самознищились...
Позавчора Vivienne Mort були в Харкові, в ЦПВ Горького. Донька фотографувалася із Данієлою. Вона така тендітна, що з моєю малою одного розміру А взагалі то, з 23 по 26 стільки всіляких подій відбувалися у місті - на всі смаки! Люблю Харків за різноманітність вибору
Це добре, але ж і сонечко поки і водичка ще досить тепла і чиста...Останнє літнє тепло. Добре розташуватись в красивому місті біля води. Байдарки теж одна за одною по Донцю. У зятя така добра рибалка була, так ми до шашлику і карпів напекли. Хочу сказати, що зараз в Донці (а ми були саме напроти бази "Берег надії" м. Чугуєва - там раніше піщаний кар'єр був) - така чиста вода, просто як скло, і мальків стільки (і маленьких, і величеньких), як в акваріум заходиш...) Кругом берези, така божа краса. Сонце ясне, вода має синій колір... дуже гарно.
Добрий вечір. Заскочила на хвилинку, поділиться радісною звісткою, що відпочивала в Трускавці, зустрічалася з друзями-родичами у Львові (люблю його трепетно зі студентських років, з післядипломної відпрацювання). Що "привезла" туди класну літню погоду, а тут злість, ненависть, нерозуміння ...... Справжні "доброзичливі балачки". ((( Якщо я вас так само дратую (одеситка), скажіть мені наостанок, а якби прийшов користувач і почав спілкуватися англійською, іспанською, французькою ..... мовою, відгріб би так само, або й того більше? Деструктивний маятник. Як кажуть у нас - припливли ..