Добрий день. З днем Конституції! Ну... я ще не зустрічала жодної людини, яка б любила каторжну роботу. А танець, дійсно неймовірний. Мені нагадує молодого Цискаридзе. Не Полунин, но размяться можно!
У Цискаридзе не відняти гарно отработане фуете, але де його рівняти з Полуніним... Полунін божевільно літає, до того ж має неймовірно гнучке і красиве тіло, і дуже артистичний, вміє пройняти до мурах по шкірі. В Цискаридзе є щось неприємне, демонічне - як на мене. Ні молодий, ні зараз не подобається.
Не те що ми в ХАТОБі спостерігали, на черговій виставі, навесні. Соліст захворів і замість нього виставили куцого пузатого дядька, який тільки й міг, що ходити по сцені, а якщо намагався підстрибувати, то гепав об підлогу ногами так голосно, що просто сміх. Я навіть назву не можу пригадати, не те що сюжет вистави, бо цей колобок на сцені так приголомшував, що від здивування ми вже нічого іншого не могли сприймати
ПРивіт ! Все ок.Нічого особливого) Ми свого ще навесні продали з усіма аксесуарами) Тепер на лоджиї квітковий сад і ніякого пуху)
Ого! Привет Львовскому Форуму! Многие и не вспомнят, а когда-то с меня и прекрасной одеситки родились ваши нынешние"балачки". Я в России. В Петербурге,в родном городе. На целых 2 недели. И, побери, черт, наверное даже тосковал по тем, кого даже любил.
Я могу мовою, так ты застебешь хуже, как его, Джека, что-ли? Имеешь, что сказать против меня лично - говори. Я к диалогу готов. В правилах форума, когда я 10 лет пришел, русский язык был прописан. А вообще, здравствуй! Я даже тебе рад.
Утра доброго, Украина! Ще не вмерла? Сумнив за вами. Вы даже не поверите, тут в сильпо вот что есть: http://beer.indians.ru/fig/ua-chernigovskoe-01.jpg