Мушу повідомити, що я псіхонула добряче І тепер у мене як в усіх нормальних людей: п'ятниця - це п'ятниця, а вихідні - це вихідні! А отже, попереду три дні відпочинку!
Ми з цікавістю спостерігали, навіть голосували. Мені хоч і не симпатична Нетта Барзилай, але її перемога не здивувала. Барзилай отримала заслужену перемогу. І справа не у вазі і не у вбранні. Справа у неординарних, оригінальних, сміливих імпровізаціях. Ти ж знаєш як я ставлюся до якісного вокалу. Та при всій повазі до естонської співачки, Барзилай виконала б пісню так, як вона, в неї голос не слабенький. А от Нечаєва -зробити те, що Нетта зробила - зась Бо просто рівненько переспівувати пісні навчилися вже усі. А от видати щось нове, цікаве, незаяложене - можуть тільки талановиті. Це щось на кшталт джазу: його складність зрозуміють тільки музиканти, решті виглядає як незв'язне бринчання.
Оце я даю... до тепер собі думала, що про євробачення із @terRen поговорила І все собі міркую: "Це ж треба, як Нетта роздратувала нашу доброзичливу і лояльну Тернинку, що вона її десятипудовою квочкою обізвала
Стільки непрочитаного назбиралося! Кілька сторінок! Коли то воно і ким пишеться? Бо тут як у лісі - а-уууу Піду, почитаю...
Вона ж квохтала і махала крилами, а з вагою, це був комплімент, бо вона більша. Про голос вже не знаю, а виступ стала дивитись знову, ой ні. Не можу дивитись таке)
Понравилось: простая резьба по фруктам и овощам View: https://www.facebook.com/delai.club/videos/2029539334029951/?hc_ref=ARQGBTa1W0nLAU4-VDs2IIOFgAgibmBmZqUL5VaxkhIj-ZCkVgH4G-qSJ07L6k_WfkE
Літо!!!!!!!!!!!!!!! Хто би мені дав пЕнделя чарівного. Живу в пяти хвилинах від моря, а ще ні разу не була.
Ну, це ж не цікаво...поруч...ліньки... хочемо чогось новенького, свіженького, і їдемо ХтоЗнаКудИзаТриДев'ятьЗемель
А я не люблю воду. Якщо мене температура влаштовує, то навіть сидячі на пляжі можу за кілька днів жодного разу не залізти
Кілька раз передивлялась цей танець Сергія Полуніна на пісню "Take Me to Church" і кожного разу мурахи по шкірі... Це наш земляк, наймолодший танцор Лондонського балету - правда, пішов з нього в 22 роки, набридла каторжна робота, в яку не можна вкладати особисту творчість. Який неймовірний танець...... View: https://www.youtube.com/watch?v=c-tW0CkvdDI