А у нас завтра встреча выпускников...не скажу сколько лет после выпуска, но на 60 персон ресторан заказали. Сколько хлопот, подготовки, покупок, сколько денег оставила перукарне и косметичке, больше не пойду)). Вылилось мне мероприятие больше, чем в тысячу, а что еще получится - хто зна. Я имею в виду разговоры о политике, когда выпьют. То, что ватников будет много - не сомневаюсь. С Донбасса будут, с Белгорода девчонки... Короче, иду без желания. Прошлый раз было весело, так это был май 2013. Сейчас все изменилось.
Добре, навіть дуже добре. В политику ніхто не вліз, принаймні я не чула. Було 59 осіб. Натанцювались, наобіймались., націлувались... На другий день шкода була, що все швидко скінчилося. У мене ночували дві сестрички з моєї групи з іншого міста і їх дитинка (малий онучок). Вранці їх ми отвезли до їншої нашої подруги - вони там планували подивитись місто, відвідати Меморіал, а ми вже чухнули на дачу, бо тут три доби неодкривані та не политі парники. Що зробиш - колгосп) . Досі якийсь сум, почуття дивні. Може, підсвідомо знаю, що це остання зустріч. Життя таке непередбачуване. Хоч по групам можна зустрічатись і кожен рік - це потік велика робота зібрати.... Але стільки людей з інших груп, яких дуже хотілось би бачити. Отакі в мене відчуття з зустрічі... Один наш староста написав з Єнакієво листа, бо не міг приїхати. Дивний такий лист: " Доброго дня, мої друзі. Не знаю, правда, чи ще вважаєте мене другом..." Отаке. Якась образа на нас за наше спокійне життя, чи що.
Хто-небудь дивився фінал Евробачення цю ніч? А я от подивилась. Це анекдот якийсь така перемога. Або я нічого не петраю, або це вже не пісенний конкурс, а щось інше. Десятипудова квочка проквохтала, крилами помахала, і хіт на найближче літо готовий - Киркоров сказав) Як це взагалі можна назвати піснею, не те, що хітом - не знаю. Наступне Євробачення в Ізраїлі. Чи комісії заплатили, що вони стільки балів за таке жахіття відвалили?
Байдуже, що казав Звєрєв, пріусе. Він сам клоун. Мені от дуже сподобалась співачка з Естонії. Так це дійсно вокал! І краса. Тільки що робити з таким вокалом поряд з клоунадою - так я вважаю виступ Нетті клоунадою. Неприємно було дивитись, чесно. І слухати нема чого. Вона привернула увагу, як фрікі завжди привертають увагу . А чому комісія не дала нічого українському співаку, а тут дала максимум - мене дивує. Вона без експертної комісії нізащо б не була першою. Не її вага мене вразила. Якби її пісня брала за душу - байдуже до її зовнішньості. Це не шоу-бізнес, а все ж таки пісенний конкурс.
Мені наприклад не сподобались скачки Руслани в 2004 році і її несамовитий вереск, але її чомусь вибрали
Не можу сказати, що то був вереск...може, в вас музикальний вкус більш витончений. Як би вам пояснити...я не змогла ту Нетті навіть додивитися - так негарно виглядав її виступ. Коли вранці почула, що перше місце у неї, такий був подив)