У меня на даче пролиски уже отцветают. Цветут вовсю первые мелкие тюльпанчики, и даже летают вокруг них пчелы. Жуки-стригуны, которые в последние годы замучали дачников, уже наделали норок и стригут чеснок). В понедельник-среду на этой неделе выше +20 в глубокой тени, а на солнце даже жарко было что-то делать. Ночи, правда, не такие теплые, но все равно - такой быстрый переход от сугробов к жаре, я такого не помню.
Доброго ранку! Я не вірю, що п"ятниця 13 _те – нещасливий день, бо кожен Новий день – це нові виклики і нові можливості...
Зважаючи на те, що їхня мова побудована на інтонаціях, то в них до національної особливості входить тонке відчуття до музики. А от німцям буде складніше так співати
Та вже " жалілися" дружині що коли я готую то в них тількі два шляхи, або тікати з дома або напроситися в гості
В мене в цю пятницю на 13 собаці собаці 3 рази ногі задні паралізовало, в емерженсі госпіталі ніц не знайшли, вночі обдристалась,хоча їла те що і завжди, ось і не вірь в забобони
чотири роки, бігає , в емерженсі ніц толкового не сказали дали якісь пігулки , завтра йдемо до наших лікарів де вона з народження під наглядом, робитимуть обстеження,що цікаво ще за 20 хвилин як це сталось гуляли то бігала бавилась скакала, і ось так ні про що дома впала і не могла на задні ноги встати, я думаю що хапнула щось на вулиці і отруїлась