Ну значит и за пять дней распустится... У нас оттепель была в начале марта... так уже распускалась... я видел
Минулий рік показав, що навіть на квітучі дерева може сніг лягти, але і то не кінець, бо знову оживе і продовжуватиме існування.
Да... сезоны меняются неумолимо... Просто времена года смещаются потихоньку... по моим многолетним наблюдениям Сейчас в декабре еще не зима практически... скорее поздняя осень. Вот и получается.... зима с января по март... три месяца те же...
Люди, яке жахіття в Кемерово! Треба на шматки порвати тих худоб, що дітей закрили в кінозалах, заразом з власником, що зекономив на пожежній безпеці! Зараз там молодь тисячами повиходила к адміністрації. Може, придушать пару тварюк. Може, і до наших бізнесюків дойдуть якісь прості істини. Господи, який жах.
Жесть...китайцы. Вот это вокал!Слушаю уже в который раз View: https://www.youtube.com/watch?time_continue=189&v=cfhA_whEyU0
Корейці... Україно, Україно! Дороги іншої не треба, Поки зорить Чумацький Шлях, Я йду від тебе і до тебе По золотих твоїх стежках. Мені не можна не любити, Тобі не можна не цвісти, Лиш доти варто в світі жити, Поки живеш і квітнеш ти! Приспів: Україно, Україно, Після далечі доріг Вірне серце твого сина Я кладу тобі до ніг! Бо ми кохаєм до нестями І ще не скоро наш кінець, Ще, може, нашими серцями Розпалим тисячі сердець. Ще свічка наша не згоріла, Ще наша молодість при нас, А те, чи варте наше діло – То скажуть люди й скаже час. Тарас Петриненко