У нас на міжміських автолініях опери не крутять. Відбиті мізки чи геніальні - їдь та слухай мовчки)) Два слова щодо опери і лібретто. До Харкова якось приїхав відомий дерегент з Європи. А мої діти тоді ходили до музичної школи. Донька займалась віолончеллю, а син - фортепіано. Вони були ще малі - 7-8 років. Це була "Тоскана". Гарні квитки було взяти не дуже просто і недешево. Чоловік мій просився його не брати до опери, а потім забрати з парку, де він би пограв в шахи цей час з шахматистами, що завжди там сидять... Я строго сказала "Ні в якому разі!Йди з дітьми та слухай !!" Що з цього вийшло. Діти тільки за оркестровою ямою спостерігали, їх зацікавив здоровий барабан, який бумкав час від часу...Чоловік мій заснув, я це зрозуміла, коли вже він захропів. Це було страшенно невдобно. Хай би він сидів в парку. Я слухала, відбуваючи час... Знаєте, висока музика не для всіх і цим хизуватися не варто. Наприклад, мій чоловік, що проспав оперу - людина розумна, високі відповідальні посади, його сфера - Ай-ті. Ще майстер спорту по шахам. Я теж технарь, а в технарів мізкі деяким чином формалізовані - тут нічого не поробиш. Додам ще. Якось ми здавали авральними темпами програмний комплекс до Київського радіозаводу, і мені в цей же час дали почитати не дуже тоді відому книгу "Майстер і Маргарита". Я сторінок 10 через силу прочитала і закинула " що за маячня??" - таке було враження. А потім в декреті проковтнула за три ночі, бо голова була вільна...і враження було, що тримаю в руках щось надзвичайне, може і геніальне.
Та все из за виртуальной жизни... На ХФ хлопчик один заболел... форумчанин. А вчера умер... Так и думаешь... мало в жизни всяких переживаний... так еще здесь . .. хоть бросай общение ...