Ото ж бо й воно - справи нікуди не тікають, собаки! А так хочеться, щоб вони йшли разом із минулим днем. Так ні! Відкриваєш очі наступного дня, а вони і вчорашні топчуться коло ліжка, і сьогоднішні вже підтягуються!
Дякую, все добре. У вівторок вже поїхала до школи. Контрольну перенесли із понеділка на четвер, так вона зраділа, що не пропустила Шо за діти пішли?! За моїх шкільних років пропустити контрольну - то була справжня вдача! До яких тільки хитрощів не вдавалися задля того Відчуваю себе геть зіпсованою у порівнянні із дитиною
Ну, нареееешті! Ба, ще й питає! Я тут вже охрипла тебе гукати Знаєш що робила із моєю подругою її мама, коли та була неслухняною дитиною? Прив'язувала до батареї Ти зрозуміла натяк?
Сьогодні випадково натрапила на новини про китайського хлопчика, який по морозу героїчно йшов до школи 5 км: Преодолевший ради экзамена 5 км по морозу мальчик заставил соцсети плакать. Ридус «Ледяной мальчик» согрелся и заработал 3 миллиона юаней. Ридус То так через цю історію засмутилася, що аж голова розболілася. Ну от воно мені потрібно було?
Я теж плакала. Такий жаль. Малий справжній герой. І таке воно миле. А дивіться - діти в класі сміються.
Сьогодня були в ветеринара і зважили кошеня , наважили 3.5 кг йому вже сім місяців.Лікарі оприділили породу як помісь мейкуна з невідомою котячою істотою Lucky йде вчитися одразу до університета
Коли вже мова пішла про котів View: https://www.facebook.com/MoscowZoo/videos/1733860623302420/ Це ж просто чудо, а не морда!