Дякую! Звичайна ОРВІ, день-два треба пережити. Сказала, якщо сьогодні ввечері буде нормально, то завтра в школу поїде, бо контрольна по біології
Справи нікуди не втечуть і вони завжди будуть і їх всіх не переробиш, тому хоч один день в тиждень ,якщо немає форс мажора , треба лежати щоб відпочило тіло і мозок, то до 30 -40 років ми гамселили не задумуючись про наслідки , а далі треба хоч трошки цінувати себе, я наприклад хочу дочекатись правнуків якщо Боже позволить , зараз з внучкою спілкуємось я від цього маю таке задоволення і жалкую тому що доня коли була така мала то все часу не було, тількі робота робота , а час пішов , і тількі тепер я це зрозумів, зато я щасливий що моя доня побачила ці помилки які ми з дружиною зробили , і кожні вихідні з внучкою проводить на різних міроприємствах
Школа нікуди не дінеться, і контрольні будуть написані, це все не так важливо... Як ви, як здоров"ячко донечки?
Доброї ночі, доброзичливі! Ви раптом мене не загубили? Трясьця, навіть не знаю з чого почати Мабуть з вибачення треба починати, так? А ще з вітанням зі всіма святами і окремо з Днем народження @Evg та @terRen Хлопчикам і дівчаткам Нехай у вас все буде так, як ви того хочете!
Ні , ти сама кудись загубилась... А ми тут з іменинами та Д.Н. вітаємо, дзвонимо, смс-ки відправляємо, голови собі ламаємо... Так, аби все добре...