Трошки експерементів и зрозумів що зображення можна прибрати так як будь який знак тексту. Клікаеш перед картинкою и видаляеш. А виділення кольором заховане під ось такою літерою А з підкресленням. Тисніть на А и все побачите.
Шляхом нехитрих експериментів можна все тут знайти, з часом. Картинку можна просто видалити, або виділяти тільки той текст, який потрібно і цитувати тільки його. А колір можна змінити на панелі інструментів, у вікні для допису:
@Latana Royal якась у Вас відповідь на диво синхронна з моею і в часі і за змістом. Навіть мовний зворот схожий... Отак почитають нас и скажуть - це два колеги тішаться на форумі. І спробуй добеди зворотнє
А що, досі не зустрілися на каву? Скільки там тієї Одеси?! Зате який прецедент - півгодини як зареєструвалися і вже форумівка!
З Поскоту до центу можна годину їхати, и ще годину до Чорноморки чи Таирова. І то все суцільна Одеса, - жінок, хоч греблю гати. Вважаете я вже з кожною пив каву?
До речі, хотів би поцікавитись, які особливості має Франківський р-н у Львові? В плані зручності, комфорту проживання. Дякую за відповідь, якщо ваша ласка.
@Wit, еге ж. Треба швидше все робити. Бо у мене і @Latana Royal було більше 2 років віртуального знайомства, допоки ми собі влаштували мініфорумівку у Варшаві)))) Тепер не можу дочекатися наступної. І жодного світла в кінці тунелю.......
Мені подобається маштаб Вашого уявлення про наші чоловічі можливості, .. навіть не хочу нічого спростовувати. ,
Ось як! То можливо хтось із львівян міг би в загальних рисах щось сказати відносно Франківського р-ну у Львові?