С Новым годом!С новыми надеждами! По Интеру идет "Главная елка страны", а я не видела этот концерт в новогоднюю ночь. Интересно, что камера выхватывает женские лица, которые плачут под песни. Пришли сентиментальные тёти поплакать на концерт - ностальгия или там "о своем-о женском" - не пойму. Мне лить слёзы на концертах не приходилось, может, во мне нет сентиментальности.
Однокласниця моєї доньки разом із мамою вирішили оригінально зустріти Новий рік, а саме у купе потягу. Вони купили квитки на 31 грудня, узяли із собою прикраси для створення святкового настрою у вагоні, карнавальні маски, якісь там страви і поїхали. В новинах ТСН (1:15), дві дами біля вікна Новий рік у потязі зустріли щонайменше 17 тисяч пасажирів
Та хто його дивиться. Це сьогодні малих підкинули діти, а вони танцювали під те, що було. А була Головна йолка на Інтері)) Ялинка в кімнаті блимає, телевізор співає - малі підстрибують)) Ще вони намазали мені коржі згущьонкою так, що самих треба було намазувати милом. От і свято.
Ну, ось, добре, що хоч сьогодні ти тутачки , а то б не отримала стільки сердечок Сердечно дякую! @Silver bullet , Щиро дякую за вітання!
Та це нічого: тепло, є товариство, є шампанське, є щось до нього, колеса стук-стук... Інша справа, коли на лавці в аеропорту, чи в ДТП на дорозі, чи в "обезьяннике" (не знаю такого слова на мові)))