Нічого не розумію. Діфенбахія хіба отруйна? Для домашніх тварин чи і для людей? Я знаю, що є кактуси небезпечні. У мене була рослина" оленячі роги", таку цікаву композицію з сукулентами у мене на підвіконні створювали.... Так я попалася на ці роги...трохи їх зачепила рукою колючки і потім до хирурга, мабуть, з місяць ходила. Що не робили, а нариває палець та й годі. Ще трохи потримала рослину, та потім таки винесла на смітник. Ось таке воно. Зрізаєш - від підрізу йде два-три нових стовпчики. Декоративна дуже, ще й цвіте. https://tutknow.ru/uploads/posts/2016-11/1478273788_proishozhdenie-rasteniya.jpg
Так, та крім бажання, ще треба ці тваринки любити, бо вони добре відчувають наше відношення і настрій.. У нас так із собаками було, слухались тільки мене))
О! У нас тут именинник! Женя, веселого дня рождения! Исполнения желаний! Здоровья и семейного счастья! Любви! Интересных поездок!
А я тільки головою кивала, коли інші вітали і тільки тепер зрозуміла, що сама ніц не мугикнула Але я виправилася
Не... На третьем абстракция какая-то Та у меня уже практически начался... на работу тока 9 января теперь...