Хотіла б мати дома справжній (не електричний) камін. І такі милі теплі шкарпеточки теж)) Лежати вдома з книжкою і дивитись як тліють дрова, а за вікнами тиха зима. І все добре в країні, готуються до свят...Ніхто ніде не мерзне ні в бліндажах, ні під Радою чи під СБУ. Зараз не можу чути ТВновини - вони травмують нервову систему. Хай трохи вгамується протистояння Міхо з Порошенко, бо це треш і безнадія. Поки в'яжу шкарпеточки малому та дивлюсь по каналу TLC ржачну передачку про американських наречених XXL, яким конче треба білу весільну сукню, але цицки не влазять ні в одну.
Передачка взагалі не ржачна, там дуже серйозно і кваліфіковано в магазинах весільного одягу підходять до таких "особливих" дівчат або ж тіточок. То я така, що мені смішна та серйозність, і я б (каюся), коли б в натурі дивилася на це дійство, мабуть не втрималась. Ну дуже дебелі наречені, в екран не влазять.
Просто американці завжди з повагою відносятся до особистості не звертаючі уваги на форму ,а ми каюсь я теж , вилупки совка спочатку людину обговоримо опустимо нижче плінтуса ,а потім так собі спитаємося чи він(а) не образились
Тому там ніхто не комплексує, а це важливо. Вони просто люблять себе такими, як є, і не стидаються надівати пишні сукні, які їх роблять вдвічі ширшими. ну це занадто. Я людина мирна і ввічлива взагалі)
Так то зовсім не до Вас говорилось,вибачте якщо я якось не так сказав,а взагалі і себе не відокремлював