Та воно все там однаково А в Австралії отакі Відразу по дахам видно, де буває сніг, а де його й не знають
Вот и так всегда говорю... а вчера стал смотреть билеты... не в Ригу... не в Таллин... не в Вильнюс уже и нет
Всі кудись їдуть.... Була розмова, щоб поїхати на "Зимові розваги - замки Трансильванії", але я щось не хочу , літо-осінь добре подорожувати, а зимою, а ще НР треба вдома, в теплі, в затишку, з домашньою сауною, щоб тільки сніжок випав і трішки морозцю було
До речі, про Австралію. Вони Різдво і новий рік в самісіньке літо святкують, але то їм не заважає. Ось тітка хвалиться, як підготували подвір'я до свят (і у кінці дядько у трусах шортах потрапив у кадр) View: https://www.facebook.com/nadia.sare/videos/10155267543721242/
Та в том то и дело... далеко и на долго не хочется а на два- три дня уже и не поехать никуда так шоб самостоятельно...
А я сьогодні в аквапарк телефонувала. Донька давно проситься там новий рік провести. А вони, як на зло, в цьому році приймають приватну вечірку, тому не буде щорічного святкування
Бо темно. А вдень ті різдвяні олені біля квітучих кущів. В самому кінці, справа, стоїть біля огорожі і роботою любується, ноги ще біліють нижче шортів
У моїх родичів є своя класна сауна, колись Старий Новий рік (з 13 на 14 січня)у них були, сніг і морозець до 10 градусів - добре після баньки сніжком розтертись. Ото якщо погода, і все інше складеться, то можливо поїдемо до них.
Ото сліпе, я тричі передивилася, тут погано видно, аж за посиланням побачила...стоїть він боком і за світлоприкрасами навіть не розгледіти, якби ти не сказала. Гарний настрій і свято можна створити незалежно від погоди і пори року.
Так отож мама губы и надула... шо мы дома Мелкая на той недели такая заявляет... я с подружкой на НГ в Амстердам еду... все в шоке Я говорю... ну и мы поедем... не плачь мама но за неделю у нее запал пропал., вчера говорю... ну куда мы поедем... дома тепло... светло... и в Питере я тебя повожу везде согласилась вроде