Техніка Євгена Лушпина межує між реалізмом і гіперреалізмом, щось таке казково-повітряне, що важко відрізнити від правди.
Зараз роздивлялася на моніторі і склалося враження, що це малюнок гуашшю. @terRen, ти це бачиш? Наче мазки пензлем зроблені! То малюнки як фото. То фото як малюнки. Диво, та й годі!
Вчора додзвонилася. Кілька разів набирала, доки спіймала потрібну тьотю. Сказала, що їм презентовано 2 книжки: 1 и 3 частини, по одному екземпляру кожної. Тільки почитати можна буде, у читальній залі, тільки після того, як вони їх оброблять. Не знаю, що вони з ними робитимуть, мабуть штампик поставлять, номер напишуть і в реєстр занесуть, але сказала, що це робитимуть місяць, не раніше.
@Latana , ти мене так розсмішила... , але ти права...є таке враження, мабуть фото зроблене при тьмяному світлі і немає чіткості.
А ти не спитала, за що їм платять зарплати і чим вони там займаються, і що ти вже сама можеш їм розказати те, що вони мала б знати
Марна справа. Тільки нерви собі псувати. Якби були відповідні повноваження, то краще б мовчки вирахувати із зарплатні, або звільнити к хєрам - то було б їм зрозуміліше. А оті розмови їм до лямпочки.
Розумію, про що Ви. Мені здається, що розмір зарплатні - це не привід погано виконувати роботу, або взагалі саботувати свої обов'язки. Бо у нас якось сумно виходить: вихованням, навчанням займаються найгірші спеціалісти, бо зарплатня вчителя, вихователя, бібліотекаря невеликого розміру, тому цю роботу можна виконувати абияк.
Саботувати обовязки – це вже занадто. Але коли відношення до роботи перестає бути мірилом зарплати – то зарплата стає мірилом відношення до роботи. І це логічно.
А в результаті страждають такі ж люди, з такою ж зарплатнею , але відношення до роботи відмінне) Або ти погоджуєшся добре працювати на таку зарплату, і при такому навантаженні, або ти щось змінюєш...