У бабусі була така, що тричі на рік родила. У грудні збирали, коли осінь затягувалася і заморозків великих не було.
Турист запитує чабана на полонині: – Скажіть вуйку, а скільки вівці ваші дають вовни за сезон? – Білі чи чорні? – питає чабан. – Ну, чорні. – А, чорні дають 2 кілограми. – А білі? – А білі також 2 кілограми… – А скажіть мені, скільки вони дають молока в день? – Чорні чи білі? – питається чабан. – Нехай чорні. – Чорні один літр. – А білі? – не заспокоюється турист. – А білі також один літр. Туриста вже тіпає від злості: – Ви що, наді мною знущаєтесь? Чому ви весь час запитуєте “чорні чи білі”, адже результат виходить той самий!? – Ну-у, так чорні то ж мої… – відповідає чабан. (турист розуміючи) – А-а-а-а! А білі? – А білі також мої.
Шо це за мною вшнипило таке за @Saggittarius ? Або один з відшитих залицяльків, або просто ображене по життю П'ятницю, кажете, пережили.... А в декого й дах зсунувся
Як це ти не прописана Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Latana Royal, П'ятниця у 09:03.? Ще й як прописана, з тебе почалися "... 33 - ті балачки" То я запізнилася...