Доброзичливі балачки -31

Discussion in 'Життя форуму' started by terRen, Nov 21, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. npocmo

npocmo дачник

у який спосіб, на вашу думку, я зазіхаю на власну державу? :pardon: :popcorm1:

2. prius

prius Well-Known Member

Не перекручуйте,ви добре пам'ятаєте про свої права поміняти паспорт,але не хочете виконувати свої обов'язки ,тобто зробити це вчасно

3. prius

prius Well-Known Member

Так за паспорт треба платити в всіх країнах світу

4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

А у вас паспорт як часто змінюється?

5. prius

prius Well-Known Member

Ось американець наприклад в 16-18 років получає водійске посвідченя, і всьо ,це його основний документ якщо не збираєтся літати літаками(це зараз ввели) і за кордон,навіть внутрішнє ID не виробляють

• Інформативно Інформативно x 1
  6. prius

prius Well-Known Member

В мене український,американський видаєтся на10 років

7. Latana Royal

Я згодна платити за паспорт, щоб його отримати перший раз, або, якщо я його загублю і отримаю другий.
    Але, якщо держава грається з формою, кольором, розміром, тощо, при цьому щей й нагріваючись через власні фірми з друку бланків - я не розумію, чому я повинна за те платити :dntknw:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Latana Royal

Ну ось. А в мене вже третій внутрішній буде.

9. npocmo

npocmo дачник

ще раз підкреслю, я живу на півдні України, в економічному і правовому середовищі, яке відрізняється від Чікаго...
    Якщо в нинішній ситуації я буду витрачати наявні обмежені ресурси не на покращення дизайну паспорту... а на виживання та виробництво...
    сподіваюся, що моя держава мене зрозуміє, інакше... доведеться черговий раз її перезавантажити :blush:

10. prius

prius Well-Known Member

Ту я з вами цілком згідний,американці коли получають перший раз то платять одну суму,коли продовжують через 10 років то вже трохи лешевше коштує,за водійске посвідченя треба кожні 5років платити 20$ за те щоб продовжити,це в моєму штаті

11. Latana Royal

А у вас там буває зарплатня 190 дол на місяць?

• Смішно Смішно x 1
  12. prius

prius Well-Known Member

Ви ж фото не вклеїли ,як би вклеїли вчасно то немали б зараз проблем

13. prius

prius Well-Known Member

Ви платите за квартиру разом з комунальними витратами 1500$,скількі в Україні коштує зараз поміняти закордонний паспорт на біометричний

14. npocmo

npocmo дачник

так ви ж самі і потрапили в таку ситуацію, треба було купляти вігвам десь на природі або трейлер... дешевше б було :good:

15. npocmo

npocmo дачник

16. prius

prius Well-Known Member

В трейлер парках живуть в основному бандюки алкоголики і наркомани

17. prius

prius Well-Known Member

В мене нормальна ситуация і я задоволений своїм життям

18. Latana Royal

Та він і зараз не багато їх має. І 50 гривень штрафу - не такі великі гроші. А ось часу шкода, бо черги є завжди.
    Я доречі, теж вклеювала фото зі штрафом. Сталося так, що заміна червого паспорту на синій сталася за 1 місяць до мого 25 дня народження. І я вважаю за маразм, що через місяць ч повинна йти за новою фотою :crazy: такий формалізм, що аж нудить.
    А коли у банку причепилися і змушена була вклеювати, то ще й в черзі стрес отримала. Питаюсь людей: "можна вклеїти швиденько, бо немовля дома чекає? "
    А біомаса, гордо так, відповідає: "Ага, щаз! Он, вагітні в черзі стоять і тих не пропускаємо" :facepalm:

19. npocmo

npocmo дачник

ясна річ, інакше ви не напишете у прямому ефірі, бо одразу депортують :pardon:

20. Latana Royal

2000 грн, при мінімальній зарплатні 1600 грн :crazy:

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)