Доброзичливі балачки -31

Discussion in 'Життя форуму' started by terRen, Nov 21, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lambda

lambda Well-Known Member

У моєму розумінні інжир - це фіга з Фергани, плоска великих розмірів жовтого кольору. У нас цей фрукт називають фігою. Хоча правильно напевно називати Моква - хороше, старе східнослов'янське слово.

2. lambda

lambda Well-Known Member

Папуги (не плутати з попугчайчікамі) вранці кричать не дай Бог. Попугайчкі красиві, люблять фрукти. Фазанів тут не зустрічав. Птах з чудернацькою назвою, любляче м'ясо, швидше за все Кукабарра.
    ---

Я погано пишу по-українськи. Мені треба з думками зібратися щоб швидко відповісти на українській мове.

3. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

привіт) кого до нас тільки не заносить))

• Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. lambda

lambda Well-Known Member

В Австралії багато живе українців. І в Канаді теж. Але ви маєте рацію, кого тільки не занесе на ваш форум. Напевно мені пора сказати всім до побачення. Тому що тут пишуть таке на мою адресу, що я кацап і нічого про Україну не знаю.

Просто хотів поспілкуватися українською мовою.

• Подобається Подобається x 1
  5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

А читати українською легше?
    Пишіть білоруською, може Вам швидше буде і ми вивчатимемо :)

• ... ... x 1
  6. lambda

lambda Well-Known Member

На білоруській мові набагато легше, але я зареєструвався на вашому форумі для спілкування українською мовою.

7. Latana Royal

Не йдіть.
    Так, тут є люди, які особливо болісно реагують на все що пов'зане з Росією: і мову, і інформацію, бо багато у людей неприємностей, і навіть горя з тим пов'язано. Я хочу наперед вибачитись за різкість інших людей, якщо Ваші наміри щирі і чесні. Звертаю Вашу увагу на те, що тут і деякі росіяни спокійно спілкуються, навіть російською мовою. Просто оминайте гострі та політичні теми, або питання, які можуть зачепити українця.

• Подобається Подобається x 2
    • ... ... x 1
  8. Latana Royal

Ну, тоді - то є файно! Я сама сюди прийшла заради мови, бо в Харкові розмовляють російською, а я просто відчувала жагу поспілкуватися українською :)
    А потім познайомилася з приємними людьми і тепер мені тут просто комфортно

• ... ... x 1
  9. lambda

lambda Well-Known Member

Я російською мовою взагалі не пишу. І про політику теж. Вказав оповіданнях білоруса про Львів російською мовою - так прийняли в штики. Ну що я можу зробити, якщо білоруси пишуть російською мовою? Я ж не можу 'перевести' (по-беларуску перакласці) всі тексти на білоруську мову.

Якщо дружити з українцями на цьому форумі означає лаяти і ненавидіти росіян, то мені не потрібна така дружба. Мені не потрібна дружба заснована на ненависті до кого завгодно будь вони россіанамі або китайцями. Хоча росіян на своїх форумах ми лаємо не менш ніж українці.

Last edited: Dec 3, 2016
  10. Latana Royal

Та то все так. Ви с часом навчитеся розпізнавати хто є хто. Спочатку просто почитайте, хто що пише, поспостерігайте. Люди ж усі різні, а тут ще й віртуальні. :pardon:

• ... ... x 1
  11. Kergudu

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • ... ... x 1
  12. Kergudu

їх можна перерахувати на пальцях лівої ноги:))):))):)))

• Смішно Смішно x 1
    • ... ... x 1
  13. Exitus

Exitus Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  14. Kergudu

Лимончик, виходь, розказуй як життя)

• ... ... x 1
  15. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

Привіт! а шО дають?
    Як справи?
    зима цього року вчасно,пора відрощувати хутро :blush::cools:

• ... ... x 1
  16. Kergudu

гарний настрій великими шматками))))
    на ногах чи вище?:))):))):))):)))
    як там особисте? кого скрутила в козячий ріг?:))):))):)))

• Смішно Смішно x 1
  17. lia lemony

ага, ...життя воно таке..передбаченоНепередбачене
    ця осінь трохи важка, депресивна,сумбурна..Багато роботи, співбесіди.. а так стабільно..ЗОЖ:cools:, от зараз на тренування збираюсь, проспала 4 години вдень , тіло хоче порухатися..

Тре свята, саме свята, навіть ні Новий рік, а випадкового свята, взимку так романтично і дуже сімейна атмосфера.. як кажуть італійці - те що не трапилось за цілий рік , може статися за один день (с) ага, ото вони про різдвяне чудо чи як... :)

• ... ... x 3
  18. lia lemony

кх... це зараз дешевше ніж шоколад :cools: давай ділися ;)

та на усій шкірі :cools: , і тепло, і економія на засобах! та і мода зараз на натуральність :crazy::blush:
    а ні як, хай йому... грець :cools: як з літа "загубився " хлоп, так і не має... може і одружився , хтів же :crazy:

ага, крутила, але зрозуміла, що воно того не варте.. час витрачати, занадто:dntknw:

• ... ... x 1
  19. Kergudu

молодець) мене щось не вистачає на тренування))
    можу лише щось дорогоцінне на шиї крутити :))) замість кола на талії :)))

• Смішно Смішно x 2
  20. lia lemony

- я прийшов тебе нема (с) .. а що усі "сплюхи" поснули,зимня сплячка ?!:)))

кх. ще б харчування збалансувати, а то пиріжки ,пироги, тістечка, печиво, американці пироги, кекси,... кава з вершками.. пельмені, стейки, солодкі гарбузові каші, смажена картопля, стейки, смаженні крильця курині .....зовсім не спортивно:blush:, але ж смакоооооооооота, і шо робити? + 3 кг за осінь, або організм вирішив запасатися на зиму ,або старість, або прожерливість:cools:

неее , ну якщо воно може крутитися навколо твоєї шиї, то не все так погано с фігурою ;):)))

• Смішно Смішно x 2
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)