то, что готовят в наших ресторанах-это лишь те блюда, которые "пришлись по вкусу" так сказать...на самом деле обычная еда для них: к примеру лапша и салат из пророщенной пшеницы с маслом...оно еле соленое-не то что острое...(ладно...-ты тоже ешь гречку... )
Чому, люблю. Там просто купа різних сотрів, той шо для дієти теж треба знати який сорт. Я люблю басматі. Взагалі без нічого можна наминати (хіба з маслом). Ну він і самий дорогий ясна справа.
о, вже цілий розважальний комплекс, мрійте далі..... тільки потім бажано згадати про бізнес-план... щодо мене... можу бути коли-небудь в кращому випадку постачальником, якщо не буду лінуватися.... бо проміняти власну дачу на півдні на стрижку газону у наймах на чужині - то несерйозно )
а "сисек"-нету??? есть креативное предложение разместить в ресторане аквариум с осьминогами, а дно усыпать жемчугом...для сведущих...
Я був в ресторані де в акваріумі плаває дівка, під водою. Всі їдять і дивляться як вона плаває. Запустити туди восьминіжок - і буде якраз воно.
Да Хун Пао - чудовий чайок. Один з самих популярних китайських чаїв. Зранку можна пити замість кави - ще краще навіть. А другий я не пробував, але тут тобі напевно точно скажуть Китайський чай
все хорошо...кем быть мне...я так и не придумала...о..Буду местной-балаболкой...ну и на "поруках" не откажусь покататься...