Свисток маленький... потеряет все равно... шо ей давать. Или в сумочку положит... а там искать час будет . Не... свисток не вариант . Тока после десяти лет службы выдавать...
От не треба мене захищати Прийоми рукопашного ми теж вчили і постійно вдосконалюємо свої знання 2000 грн + комуналка.Мені обійшлося в 300 грн за лютий. Душова кабіна Так.Все окремо, все сучасно. Як би то пояснити..... Двоповерховий, старий будинок, вхід з дворика по дерев"яних сходах на другий поверх, тамкоридорчик з санками, мисками, всяким непотрібом, двері в чиюсь квартиру...далі ще двері..це вже до мене типу, невеличкий тамбур...одні двері в квартиру хазяйки , інші мої . Я не розумію тої системиМабуть то викупили квартиру - одну здають , в іншій живуть самі.
так, про сумочку я не думав.. але у тих сумочках зникають ... ех, навіть сигналка загубицця.. не кажучі вже про швістолет до неї. Тре шось вигадати, якісь новітні технології
Не з сумочкою, а з сумкою або рюкзак беру(великий) Там купа паперів, книжок...кодекси, закони і т.д. У нас всі з рюкзаками ходять ну й бутери, термос же
в какой-то замковый город...я не запомнила названия...(она зайдет сама расскажет) милое местечко.. Жекин отчет: Доброзичливі балачки -25 (сама в шоке-сколько мы наваяли... )