Доброзичливі балачки -20

Discussion in 'Життя форуму' started by Evg, Jul 14, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Evg

Evg Санкт-Петербург

Просветленно...:)))

• Смішно Смішно x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Один мюнхенський вантажник, щаслива добра людина, валявся в канаві, перебравши пива. Сталася помилка - у будь бюрократичній системі трапляються помилки, - і замість пекла чорти випадково затягли його в рай. Там мали прийняти остаточне рішення, що з ним робити далі: залишити його в раю або вислати в пекло. Святий Петро переглянув його досьє і вирішив, що він має право залишатися в раю.

Вантажник постійно кричав: «Відпустіть мене! У мене є справи на станції. Я вантажник!». Але його ніхто не слухав. Він сказав: «Мені ще рано в рай, я ще не допив пиво!» Але його насильно потягли, п'яного ... йому дали арфу.

- Що я повинен робити? - Не зрозумів бідолаха.

- Тут ніхто нічого не робить, - була відповідь. - У кожного є індивідуальне хмара. Сиди собі на хмарі, пливи на ній, грай на арфі і співай «Алілуя!»

- Дивно все це. Я ніколи в житті не ходив до церкви. За що мені така кара?

Його насильно посадили на хмару і сказали: «Співай "Алілуя!"».

Бідоласі довелося співати, напівсонному, напівп'яному, всюди пливли тисячі хмар, і на кожному з них сидів святий і співав те ж саме: «Алілуя!» Вантажник теж став співати «Алілуя! Алілуя!», А в перервах між співом говорив:« Чорт би вас всіх побрав!».

Це почув Бог. Він подумав: «Схоже, сюди потрапила не та людина. Що це ще за «Алілуя»? Два рази він говорить «Алілуя», а потім додає: «Чорт би вас всіх побрав!» Бог поцікавився у Петра: «Подивися його досьє трохи краще, схоже, ти привів сюди грішника». Пізніше, коли помилка була виявлена, його вирішили депортувати назад.

Вантажник був дуже радий. Він подякував святому Петрові: «Я ніколи не забуду вашої доброти. Відпустіть мене в мій паб! Я абсолютно щасливий. Не посилайте більше за мною своїх посланців. Я найщасливіша людина на нашій мюнхенській станції! Я не хочу співати «Алілуя!», сидіти на хмарі і грати на арфі. Це так дивно».

Його опустили в канаву, туди ж, де схопили. Озирнувшись довкола, побачивши знайомі місця, вантажник подумав: «Боже мій! Як добре вдома!».

• Тупо Тупо x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Педді п'є пиво в барі. На його обличчі помітно заклопотаність.
    - Що трапилося? - питає його друг Шеймус. Педді допиває пиво і каже:
    - Я дуже боюся ходити біля траси ... і вдень, і вночі.
    - Чому? - Здивувався Шеймус, ковтаючи пиво.
    - Розумієш, моя дружина втекла з водієм вантажівки, і кожен раз, коли я чую клаксон, я боюся, що він везе її назад!

• Тупо Тупо x 1
  4. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

конечно нет...Это со стороны видится как некие "чувства"..однако в реале, у этого человека, подобные чувства ко многим женщинам на моей работе...:)

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ковальські і Забриски щороку виїжджають на полювання в Канаду, щоб зловити там лося для міського зоопарку. На цей раз, як і завжди, вони найняли гідролітак і пілота. Вони відлетіли в саму канадську глушину і приземлилися на одному з озер.

Пілот висадив їх на березі і попередив:

- Не забудьте, тільки одного лося, інакше ми знову не зможемо злетіти через занадто велику вагу. Через тиждень я повернуся за вами.

Літак злетів у повітря, а два поляка, озброєні ящиком горілки, стали заглиблюватися в ліс.

Тиждень потому вони стояли на березі з двома лосями і очікували літак.

- Я ж сказав вам, хлопці, - тільки одного лося! - вигукнув пілот.

- Та ну тебе, - відповів Ковальські, - торік пілот взяв нас обох з двома лосями. Він не побоявся!

Зрештою, після довгих переговорів і рясного пригощання горілкою пілот погодився, і вони заштовхали обох лосів на борт.

Літак спробував відірватися від поверхні води, але через надмірну вагу не зміг це зробити і врізався в дерева на протилежному березі озера. Лосі випали з літака і втекли в ліс.

Ковальські і Забриски прийшли в себе і оглянули місце події.

- Де це ми? - питає приголомшений Забриски.

- А! Зрозумів! - відповів Ковальські, озираючись на озеро. - Ми на сотню метрів далі ніж торік!

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Konek Gorbunok

отвечаю...;) В прошлом году парни с моей работы поспорили..(прям как в кино...:))) ) на какую-то выпивку вроде...Так вот...тот который делал ставку, не найдя со временем более ничего оригинального-взял и рассказал мне в открытую...что так мол и так-подыграй мне...выигрыш пополам....Посмеялись и заприятельствовали с ним....

• ... ... x 1
  7. Evg

Evg Санкт-Петербург

Ну так далi же... и так шаг за шагом :))) человек надеется... но выводы не делает :)

8. Evg

Evg Санкт-Петербург

Коварная...:air_kiss: надо запомнить...

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Кабир, один из величайших мистиков Индии, сделал заявление, которое стоит запомнить:

Херат, херат, хи сакхи Кабир раха херай.

Он говорит: «Мой друг, я искал, искал, но вместо того, чтобы найти себя, я потерял себя».Тайна — это то, в чем можно раствориться. Она поглотит тебя. Ты станешь частью самой тайны.

• Тупо Тупо x 1
  10. Konek Gorbunok

да по-ходу унылопостная...слишком серьезно смотрю на вещи....

Ладно пойду спать...Добранич-спокойного сна..

• ... ... x 2
  11. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

Говорите помедленнее, я записываю :crazy::)))

• ... ... x 2
    • Смішно Смішно x 1
  12. Evg

Evg Санкт-Петербург

Не наговаривай [​IMG]
    Добранiч! :air_kiss:

• ... ... x 1
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Привіт!

• Смішно Смішно x 2
  14. Evg

Evg Санкт-Петербург

Шо ты записываешь... как балкон покрасить шоб Карабише понравилось?:air_kiss: то не записывать... а приготовить шо-то надо... вкусненькое :yes::mocking:

• Смішно Смішно x 1
  15. Alias

Нє, ну нормально? Кергудуша цілий день на драбині провела, надихалась фарби, а потім ще й до мартена ставай? Сказано... чоловіки:ireful1:

• Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Evg

Evg Санкт-Петербург

Вот оно... у семи нянек ... дiте беспризорное явилось :air_kiss: не запылилось...:)))

• Смішно Смішно x 2
  17. Alias

радійте, що явилось :mocking: А могло ж і загуляти :tongue:

• Смішно Смішно x 1
  18. Evg

Evg Санкт-Петербург

Не просто чоловiк... а наставник [​IMG] :))) понимать надо...

• Смішно Смішно x 1
  19. Evg

Evg Санкт-Петербург

Угу... а ремень для чего придумали :dirol::)))

• Смішно Смішно x 1
  20. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

зачем?) он и так боится, что отравлю :)))

• Смішно Смішно x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)