Доброзичливі балачки -15

Discussion in 'Життя форуму' started by Вольха, Jan 31, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

просто відділення було відкрите під бізнесцентр. Для вищого класу в бізнесцентрі має бути банк. Та й клієнтів поменшало, гривню на депозит не несуть як колись несли..

2. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Привіт ;) Карабін, Ви часом не в Альфа працюєте?
    Може хтось стикався з такою ситуацією, а то мені здається, що я конкретно наплужила :sad:
    Шукала я собі телефон в кредит, в магазинах його вже в продажі немає, тому я кинулась в інтернет-магазини. Знайшла один, де дають кредити і є мій телефон. Кредит від Альфа банку, сказали, що передадуть інформацію про мене працівникові банку і зі мною зв'яжуться. На наступний день подзвонила дівчина з банку, почала задавати стандартні питання, які є в анкеті банку, я розказала усі свої дані, включно з ідентифікаційним кодом і серією паспорту. Вона сказала, що мені потім подзвонять, яке рішення приймають по моєму кредиту. Але так ніхто і не подзвонив. І я тепер задумалась, а звідки я знаю, що це точно була працівниця банку. А раптом вони з моїми даними втянуть мене в якусь аферу? :cry:
    Чи реально щось таке зробити без копії паспорта і мого підпису?

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Опаньки! банк накрився?о_О
    Сумно...

4. manur

manur Well-Known Member

Років 10 тому знав про випадок, коли з держбюджету людині було виплачено 900 000 гривень в якості відшкодування моральної шкоди, заподіяної протиправними діями представників правоохоронних органів відносно цієї особи.

Гроші були виплачені відповідно до рішення одного з районних судів м.Львова.

Що цікаво - гроші були виплачені досить оперативно (зазвичай на такі відшкодування люди не менше року чекають).

Тепер найцікавіше :
    - рішення суду виявилося ПІДРОБЛЕНИМ!!!
    - паспорт, за яким ці гроші було отримано, був реальним, належав моєму знайомому. АЛЕ!!! Фото в паспорті було НЕ ЙОГО:) (я бачив копію паспорту). І ще - на момент отримання тих грошей власник того паспорту вже кілька років перебував в США. Жодних неправомірних дій відносно цього громадянина правоохоронні органи не вчиняли.

Той пан в той час навіть мені зателефонував з США. Його слова тоді "Якщо б я отримав ті 900 000 гривень, то нафік мені було б в Америку їхати":)))

(Порахуйте, скіко то було в баксах станом на 2005 рік)))

@Goldstein, я відповів на Ваше запитання?;)

• Подобається Подобається x 2
  5. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Ви мене налякали :sad: Що ж мені робити? :dash1:
    Цікаво, звідки аферисти взяли паспорт вашого друга? :scratch_one-s_head:

6. manur

manur Well-Known Member

Ну, не друга, а знайомого)))

А звідки взяли? Не знаю) Справа розслідувалася в Києві. Я лише чучуть якось до неї долучився і подальшої долі не знаю...

І ще! Якщо люди, які повинні б бачити оригінал паспорта - В ТЄМЄ, то достатньо їм побачити його копію)))

А копій своїх паспортів кожен з нас багато де позалишав. Чи нє?

7. Goldstein

Goldstein Егоїстка

То мені починати панікувати чи як? :dntknw:

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не накрився..йно скорочення.

9. manur

manur Well-Known Member

І зостанеться від Карабіна йно половина:facepalm::sad:

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

чого б то? Нинада мене папалам ділити.. :)))

• Смішно Смішно x 2
  11. manur

manur Well-Known Member

Помер Лобащук Олександр Миколайович. У вузьких колах відомий тим, що в 1991 році саме у військовій частині ВВ, якою він командував (м.Львів) був піднятий прапор України. Найперший прапор серед всіх військових частин Львова!!!

Тривалий час був головою Львівського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації "Товариство українських офіцерів", поки тяжко не захворів.

Наскільки знаю : похорон завтра о 11год. (Сихів).

.........................................................................

• Подобається Подобається x 1
  12. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

;)...ничего и не поторопились...всю неделю едят блины всяческие...то я-ленюсь...:)))

Доброго вечора шановне панство..:)

• Подобається Подобається x 3
  13. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

откровенно говоря-я не знаю кто они такие...так что не могу ответить на ваш вопрос...:)

14. manur

manur Well-Known Member

Маю час і натхнення - дивлюся :

http://www.flightradar24.com/GLF5/58c9359

Хвилин 20 тому в Жулянах сіла мала Сессна, яка летіла з Відня. Щойно на територію Київської області влетів Gulfstream G500/G550 - летить з Лондона. Сідати буде там же.
    Також з Відня в Жуляни ще 2 літачки летять : один вже над Житомирською, інший над Хмельницькою.

Осьо мислю - чи то бізнесмени так розліталися, чи то з війнов пов"язано. Багажу в тих самальотах багато не навозиш, але важливі д у п и - так.

• Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Evg

Evg Санкт-Петербург

[QUOTE = "KARABIN, post: 2920041, member: 7083"] нинада меня папала делить .. :)))[/ QUOTE]
    Все что не делается ... все к лучшему :drinks:
    [QUOTE = "Konek Gorbunok, post: 2920085, member: 59217"] я-Ленюся [/ QUOTE]
    Бездельница ...:tongue: понятно :give_rose:
    [QUOTE = "Konek Gorbunok, post: 2920086, member: 59217"] откровенно говоря-я не знаю кто они такие ... [/ QUOTE]
    А я и знать не хочу ... а то мало ли шо... :cools: меньше знаешь...

Всем вечера доброго !!!:give_rose::drinks:

16. Оля

Оля Старожилка форуму

WOW! @manur, ну і цікаве Ви посилання дали. То ж можна кожний літак побачити в світі, де він зараз.

17. manur

manur Well-Known Member

Вже хтось на форумі тото постив. Але я вже давно ту штуку знаю)))

Таки так - всі літаки. Жаль, там нема інфи про хвамілії пасажирів і членів екіпажу. Решта всьо є))))

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ваєнних нема...

19. manur

manur Well-Known Member

ХА!!! Здурив:tongue:

Для стеження та отримання інформації про повітряні судна Flightradar24 використовує технологію ADS-B(англ.)укр..

Літак, що обладнаний ADS-B транспондером під час всього польоту, приблизно кожної секунди генерує та відправляє в ефір (на частоті 1090 МГц) широкомовне, відкрите радіо-повідомлення, в якому містяться актуальні на момент відправлення дані — свої точні координати (визначені за допомогою GPS), свою поточну швидкість та висоту та іншу інформацію.

На даний момент ADS-B транспондерами обладнуються всі нові пасажирські та вантажні літаки, а також частково встановлюються на старі. Лише мала частина встановлена на військових та приватних літаках.

http://uk.wikipedia.org/wiki/Flightradar24

Мала частина, але таки і на військових є!:tongue::tongue::tongue:

Звідти ж :

Також ведеться запис всієї історії польотів за минулі 28 днів. Можна переглянути інформацію щодо будь-якого літака: яким курсом він летів, на якій висоті та з якою швидкістю.

20. Evg

Evg Санкт-Петербург

Есть еще о морских судах сайт в реальном времени :)
    http://www.marinetraffic.com/en/

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)