Доброзичливі балачки -12

Discussion in 'Життя форуму' started by avatarwin, Oct 5, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А холодець і голубці будуть?

• Подобається Подобається x 3
  2. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

ага, я теж :mocking: пам'ятаю, що дорогою до школи завжди траплялись як не гуси, так кози, яких я боялась. Рідко вдавалося мені пройти непоміченою... :)

• Подобається Подобається x 4
  3. Evg

Evg Санкт-Петербург

Так и норовили сожрать... :mocking: еще домашние называются... хищники :ireful1:

• Подобається Подобається x 5
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Ага! Будуть! ;) Голубці то завжди замовляють, а цього разу ще і холодець замовили. :) Молдавани роблять весілля.

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:41 ----------

А я деколи йшла до школи через поле, а не по центральній вулиці. То мене пси нераз наганяли. Особливо взимку, як люди псів спускають на ніч. То я стану, вони прийдуть, обступлять, я стараюся не показати виду, що боюся їх. А потім помаленько починаю йти. Вони і відстають. Знала, що не можна втікати, ні бігти. :)

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

До речі, так і від мужиків по вечорах спасалася. :))) Як звідкись верталася. Основне було не показати, що ти їх боїшся. :)))

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

о_О Молдаванське весілля в Сиетлі з холодцем. Шо тут скажеш, Америка.

• Подобається Подобається x 1
  6. Evg

Evg Санкт-Петербург

Всем доброй ночи!... а некоторым хорошего дня! :give_rose:

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вже й на хрестини запросили :)))

Ну що ж так холодно в квартирі?
    У нас опалення ще невідомо коли буде. Повитягували труби і чекають на нові.

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

То ще ті ...хижаки:))
    ммммм! Все, завтра і у мене будуть голубці.
    Щось я їсти хочу:)))

8. Оля

Оля Старожилка форуму

А шо тут дивного? Ми всі родом - з СеСеСеРу. Всі їли однакову їжу - і українці, і білоруси, і молдавани, і прибалти. І навіть мацкалів чогось людського навчили. :)))
    До речі, молдавани теж смачно готують. ;)

---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

Дякую, Женя! Я от тако поміж дощ в перерві між блюдами забігаю сюди. :) Але зараз всі в Україні поснуть, то буду концентруватися тільки на вАрені, смажені. :)

9. terRen

terRen Дуже важлива персона

Всім, Доброго Ранку!!! :uanew:

Шедеври!!! :good:
    Та я одне думаю,:scratch_one-s_head: в кого піднімається рука такі витвори різати на частинки, а тоді їсти...:dntknw: ними хіба любуватися :girl_angel:

• Подобається Подобається x 8
  10. Alias

Я їй теж про це говорила.

Доброго ранку, форумляни!

• Подобається Подобається x 9
  11. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Доброго ранку!
    Прокидайтеся, соньки, і хутчіш всі на зарядку ;)

• Подобається Подобається x 8
  12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Слава Йсу!

• Подобається Подобається x 6
  13. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Ремонт = халепа. Вчора почали робити тільки в одній кімнаті, а таке враження, що по всьому будинку ураган пройшовся :hang1: А сьогодні вранці ледь не вбилась, поки дійшла до ванної. Зате прокинулась. :) Ще й своїх збудила:mocking:

• Подобається Подобається x 7
  14. Alias

А в нас теж ремонт, на кухні.Сьогодні зранку вже вікно з балконними дверима поставили.

15. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

а ми лоджію склимо :hang1:

16. Оля

Оля Старожилка форуму

А в мене хоч і не ремонт, а можна забитися в хаті. :crazy: Таки щоби готувати на великі гостини треба мати окреме приміщення. Буду хлопців готувати, щоби прибудовували веранду для цієї справи.

---------- Додано в 16:04 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

Забула привітатися. Доброго дня всім, а мені доброго ранку. :)

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

17. terRen

terRen Дуже важлива персона

Та в нас вже, - Доброго вечора, - скоріше :)
    На вулиці сиро, пасмурно, туманно...:facepalm: так хочеться затишку, тепла і гарячого чаю :morning1:

18. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

п'ємо, гріємось) там така погодка, брррр))) змерзла як цуцик)) де ті наші гарячі форумчани, що і словом можуть зігріти?))

19. Оля

Оля Старожилка форуму

У нас теж дощ за вікном. Ще в 6-й мене збудив. Але має випогодитися. Та і холод тут не відчувається. Вийшов з хати - і вже в машині. :) Тут по вулицях мало хто ходить. Так що і не завжди пам"ятається, в які дні був дощ, а в які - ні. Я от спеку пам"ятаю і погано переношу. А дощ для мене не біда. :)

20. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

а у нас....вийшов з хати - вже в калюжі))) запхався в маршрутку, де всі такі ж мокрі)) вітрюганище сьогодні....їду в маршрутці, дивлюсь, йде жінка з парасолею, прикривається нею як може, а вона над нею у вигляді квітки, що пелюстками догори)))

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)