Дівчата, усім привіт! Таке питання, хто робив підтяжку грудей, робили з збільшенням,з імплантамі чи без? Де й у кого? Коли робили, яка була ціна, вас задовільнив результат чи ні, важко переносити наркоз? Я збираюсь. Хочеться і страшнувато. Заздалегідь, дякую всім за відповіді!
Для чого? Вам 32 роки (якщо правда). Я собі гадаю (ба, навіть впевнений), що вони у Вас і так цілком гарні і привабливі.
Скажу так, бо знаю по собі, якщо хочеться, якщо вирішили, то робіть. Завжди знайдуться ті, хто буде вас відмовляти. Я сама церез це пройшла і не жалію. В Києві у доктора Слоссера робила підтяжку грудей с імплантами. Результатом задоволена. Спочатку треба піти на консультацію, а краще до кількох пластичних хірургів, щоб знайти саме "свого" спеціаліста.
Значить погано зробили. Мені зробили дуже акуратно. Місць розрізу майже не видно. А через кілька років зовсім нічого не буде видно. Та і також є процедури, щоб лазером убрати шви.
Бородатий анек до теми Бабка на старості років вирішила застрелитися. А де точно серце знаходиться - не знає. Приходить вона до лікаря, він їй і відповідає: "Серце знаходиться на 2 пальці нижче соска". Повернулася додому, взяла пістолет, вистрілила ... Прибула швидка. Хтось із перехожих питає: "Що ж сталося?" - "Та бабка собі коліно прострелила!"
А чо-м би й ні? А Ви, @Medsestra, хто - музчіна алі женсчіна? (ну, бо у Вас шапочка жовта, тому й запитую)))))))
Муж моей знакомой настаивал на подтяжке груди после родов, она не хотела, как итог было куча ссор а сейчас разводятся и она даже подает на алименты, так что если вам действительно это нужно то делайте и вам будет приятно на себя в зеркало смотреть да и мужу
Кожному своє, але я вже для себе вирішила, що буду робити операцію. Записалась в Оберіг до Слоссера на наступний тиждень
А я все ж зробила, те що хотіла і дуже рада цьому! Боляче тилькі перші дні після операціі. Скажу так, що мій хірург не робив комп'ютерне прогнозування, але я йому цілком довірилась і все вийшло так, як доктор і казав. Імпланти в мене євросилікон.
Так, аналізи здала прямо у клініці, але думаю в другому місці було б дешевше. Операція проходить достатньо швидко, це не боляче. Перший тиждень їздила на перев'язку, потім уже сама робила.