Де гроші діти )))

Discussion in 'Економіка, бізнес і фінанси' started by Hyligan, Jan 21, 2011.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Може хто підкаже в що можна вкласти відносно невеликі суми грошей (1-10 тис.грн. в місяць) щоб "зберечь и приумножить".
    Цікавить дохідність мінімум 30-40 % річних відносно невеликий ризик і щоб не надто багато заморочок.

Депозити зразу скажу мене зовсім не пруть...а навіть поверхневий аналіз ПІФів показує шо там набагато більша ймовірність влетіти ніж заробити..

Форекс не пропонувати..:ireful1:

Розгляну всі пропозиції ..навіть явно фантастичні :)))

• Подобається Подобається x 4
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Придбайте сто літрів 95-ї чи соляри... :)))
    За місяць ціна піднялась більше ніж на рубель. А це приблизно 15 відсотків...
    Потім розбавте її газоліном один до двох і продайте на гаражах власникам ЗАЗів, ВАЗів, Москвичів...
    Так принаймі роблять наші АЗСники... ;)

• Подобається Подобається x 3
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Заморочисто....і не відповідає принципам чесного українського бізНЄсмЄна ;)

• Подобається Подобається x 6
  4. VasMT

Вступіть у БЮТ(НУ, ПР, КП... різниці жодної). Заплатіть за серйозне місце у штабі. Далі масть сама піде :)))
    Назву партії вибирайте по законам географії - аби було ближче до дому... Бо принцип оплати один і той самий. А різниця у відсотках залежить від рейтингу в даній місцевості, але вкладається у визначений відсоток ...

5. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Last edited by a moderator: Jan 21, 2011
    • Подобається Подобається x 2
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

:bad:...не для того я з роботи втік шоб тепер собі вождя знайти....індивідуаліст я :good:

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ----------

Поняття не маю....стараюсь не дивитись на ціни шоб не нервуватись...заправляю на 300 грн. зміни ціни помітив 2 рази....раз в бак не влізло( подишевшало) а раз на тиждень не хватило (подорожчало)

• Подобається Подобається x 7
  7. Andr

Andr Well-Known Member

Де гроші діти ))) - питання
    Де гроші? діти! - відповідь

• Подобається Подобається x 6
  8. VasMT

Тоді купІть "Беретту" і балаклавку :mocking:

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Де я знаю...

• Подобається Подобається x 1
  10. Andr

Andr Well-Known Member

А треба питатися у своїх дітей :)

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я от думаю, є ж звичайні "земні" товари які в найближчий час можуть сильно зрости в ціні)

Ну наприклад гречка в скільки разів піднялась...цукор...дерево( дошки ітп.)

А тепер на шо ціна може сильно підскочити???

12. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вот это и убивает. Россия добывает уйму нефти, а бензин постоянно дорожает. Украина (где не было засухи и пожаров) должна быть завалена гречкой, а сахаром и подавно, при СССР даже в Питере всегда был украинский сахар, ан нет...

• Подобається Подобається x 8
  13. skole

skole Well-Known Member

Пропоную вкласти в акції українських підприємств (якщо думаєте вкладати на довгий термін). Зараз це робиться дуже просто - можна через інтернет купляти з допомогою онлайн-брокерів. Наприклад, я вже успішно кілька років так інвестую гроші.
    Якщо цікавить більш детальніше, можу розповісти - пишіть в приватні повідомлення.

14. Fon

Fon whom how

ви як наш колишній директор. давайте, придумайте мені новий дохідний бізнес, а я вас за це преміюю. чесно. ну якщо прибуток буде від 100 тисяч то на тисячу точно. ))
    всім потрібні гроші, ключі до касперського, бензин подешевше.. якщо всім про це розповідати, то звичайно халява пропадає. але завжди є скромні генії, котрі вам придумають щось цікаве, аби тільки вирости у ваших очах. тому з радістю прослідкую за вашим форумом. може й справді вам пощастить знайти куди можна вигідно вкласти гроші..

• Подобається Подобається x 7
  15. Locke

Locke невиправний реаліст

Та буквально на усьо :sad:

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ----------

Я ще такого не зустрічав, щоби наші підприємства виплачували по акціях дивіденди. Прибуток ніхто не показує, бо знаходять способи його обналічки. А якщо і показує невеличкі - то збори акціонерів, на якій такі дрібні акціонери, як ми з вами нічого не вирішують, пустять прибуток на розвиток підприємства. В наших реаліях поки що акції підприємств не сильно відрізняються від фантиків від цукерок. І то, деякі рідкісні фантики ще можна вигідно продати колекціонерам.

• Подобається Подобається x 8
  16. Salata

Salata Well-Known Member

На какао-бобы и их производные. Если уже не. Ну а в перспективе - на пресную воду :)

Вот еще читала в российских газетах, очень выгодно за красной икрой на Камчатку летать. Если 10 кг и больше, на билет хватит и еще процентов 15 останется. А в Украине она еще дороже :)

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не густо не густо))
    Акції-шмакції...якось мене акції наших підприємств не пруть...надто легко тут в ручному режимі кинути простих акціонерів...

---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

От якби мені треба було заробити гроші то така шПикуляція може і підійшла б....
    а тут питання куди вкласти щоб з часом (1-5 років) продати з хорошим наваром....

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

Залишається питання як на тому заробити ...і в першу чергу на чому конкретно))

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ----------

Бізнесів я собі напридумував стільки шо за три життя всьо не здійсню...чого чого а таких ідей море..

Питання в тому як зберегти..бажано з хорошим наваром..вкладати все назад в бізнес нема потреби( в моєму випадку)...

18. sani

sani Well-Known Member

вкладіть в інтернет, знайдіть українського Марка Цукенберга, дайте йому 1000 дол. А через пару років якщо вистрелить будете мати пару міліонів :)

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Клас)...хто тут Цукерберг?..прошу сі зголосити)

• Подобається Подобається x 3
  20. sselev

sselev Well-Known Member

Там здається треба сплачувати податок з прибутку, тож навряд чи ефект буде більший ніж від депозиту.

а де твій аватар? :)