Теория эволюции настолько общепринята, что если вы решите усомниться в ней, то рискуете прослыть невеждой или религиозным экстремистом. Так все таки......
а від кого тоді? ти ж ніби в Бога не віриш... а тут -- або віриш в Бога, або від мавпи; усе просто... :rolleyes:
в мене, буває, це так сильно відчувається - звір, який кличе в прерії от тільки не можу визначити своїх родичів - всі якісь рідні видаються : http://74.125.95.132/search?q=cache:81kEuY-1SucJ:www.factzoo.com/mammals/types-of-monkeys.html+types+of+monkeys&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=us&client=firefox-a
якщо вже виходити від генотипу - то від свині. в мавпи - троха інша "апаратна платформа" == видно, сервіспак невдалий на свиню заінстолили...
я ніколи й не вірила в цю теорію... люди і дельфіни явно походять від чогось неземного (не через секс заради задоволення) Дарвін пояснює тільки "технічний" аспект. а решта?
космічного? чужопланетяни? ніц він не пояснює, з пальця висмоктав казку про [STRIKE]сірого бичка[/STRIKE] походження від мавпи...
в мене э своя думка, але тримаю її при собі... висловлюю лиш позицію багатьох.. (не щодо дельфінів, щодо немавпівського походження)
люблю свої думки (в сенсі -- власні) (тобто -- приватні) .... еее .. ну коли вони належать конкретній людині.... та, блін... я хочу сказати -- думки, які людина сама придумує.... загалом ... ви мене зрозуміли. :rose:
Лично я, когда насмотрелся разных фильмов о животных на Animal Planet, особенно про стадных разных животных, убедился, что человек от животных принципиально ничем не отличается.
відрізняється - бескорисністю. западло ближньому зробити - так абсолютно безкорисно, поламати щось або вбити задля забави - це суто людські яккості. от як щось добре зробити - тоді слід просити, гроші давати - і то мало шансів, що зроблять. та й уявлення про добро та зло - доволі збочені == непогано описано марком Твеном в "Таємничому незнайомці"
Нет,я вот иногда утром после ночи употребления этанола как посмотрю в зеркало так точно - от обезьяны.И так целый день.А уж на следующий день глядь,ан нет,не - от обезьяны.Да и когда употреблял вторые сто грамм,точно орлом был
та видите,кажут жи з ребра Адама.Якщо так прикинути ,то ДНК була більш складнішою,то Майстру не вистачило терпіння робити жінку по образу своєму і подобію,то склепав з половини,оть ви і ходите по землі ,шукаєте все свою половину,а мужчина самодостатня істота ,відображає риси Отця.Тільки в вашій віри духовні істоти мають стать ,а в християнстві, до якого я належу,духовні істоти одностатеві(по великому рахунку безстатеві) так як число ангелів- константа