Відповідь: Чому страждає Україна? Та я не ображаюсь, просто коли я пеорідично буду казати, що хочу щоб українці приймали Іслам (а я дійсно цього хочу), то Ви будь ласка, не думайте, що я це комусь нав'язую... У нас такого не було, спеціально посилати місіонерів, які нічого не роблять а тільки проповідують, харам. Во сновном знайомились через торговців. Так наприклад Іслам прийняла Індонезія, яка до того була одна із центрів Буддизму. А взагалі, я можливо і хочу, щоб всі люди прийняли Іслам, але знаю, що цього не буде. По нашій асхатології, по приходу антихриста(даджаля), будуть і юдеї, і християни, і атеїсти. Так що буде різноманітність в релігіях до останіх днів, і змінити щось, не я, не Сергій, не можем щоб там не хотіли...
Відповідь: Чому страждає Україна? Ну від того, що ви проти нічого не зміниться. І пригадав мультик про баба ягу яка була проти . Щось нагадую таке: діти шахтарів мають бути шахтарами, діти повій мають бути повіями, а діти міністрів мають бути міністрами. Стабільність лише на цвинтарі!
Відповідь: Чому страждає Україна? Сергей. Сергей... Да вот не охота мне быть с вами лично в одной религии, хотя в одной религии с Омаром. я бы еще подумала, а вот в одной религии с Лилией Романовой и Олей все-таки получше, хотя и там не все устраивает.. Я это к тому, что поменьше воюйте, больше просто знакомьте...
Відповідь: Чому страждає Україна? Шановний Сергію, я ж уже радив Вам і Мухамаду - уникати обертів типу "тільки ми пізнали істину, а ви - ...". Ну при всій повазі я не бачу на цьому форумі кандидатів до прийняття Ісламу. А просто з пізнавальною метою почитати дописи мусульман - досить цікаво. Будьте серед нас просто громадянином, ерудованим оповідачем, а не місіонером. Якши ми ?
Відповідь: Чому страждає Україна? Прошу мати на увазі, що я жодного разу не висловлювався подібним обертом хоча так і важаю. Для когось і голосна розмова це крик. Я висловлююю свої думки і взагалі когось кудись тягнути не маю бажання. Якщо деякі форумчане якось неадекватно реагують то чиї це проблєми? Я вже і фундаменталіст і екстреміст і войовничий ісламіст. На питання з якого рожна вони це взяли, тиша. Ніхто не досконалий. Рік тому я таксамо би написав.
Відповідь: Чому страждає Україна? А-а-а, так вы просто не уже умудренный опытом, а , так сказать, новоиспеченный, т.е. новообращенный..
Відповідь: Чому страждає Україна? А ви десь читали протилежне? А ви що думали? Доречі в ЖЖ про це написане.
Відповідь: Чому страждає Україна? Сергію, це ж «на нюансах» або «між рядків». Сподіваюся, Ви читаєте “загальнолюдські” та політичні гілки теж. Там нема НЕАДЕКВАТНИХ ? Це вже “кого на чому переклинило”. Сергію, я зовсім не хочу сказати, що Іслам – гірша релігія, ніж (кожний домислить). Але … як би то поделікатніше сказати. . . я жив на землі мусульман – “етнічних”, “спадкових”, з традиціями. І в зрілому віці туди їздив. Хтось там охоче говорить на релігійні теми, хтось не дуже охоче. Але я не знаю випадків, щоби на СВОЇЙ землі “етнічні” мусульмани агітували слов”ян прийняти Іслам. Там чітко розуміють – кожному – своє. І при тому люди поважають традиції інших.
Відповідь: Чому страждає Україна? Цікаво, а де модератор? Стільки оффтопів... Нічого не маю проти, люде, спілкуйтеся собі, але на то є гілка з відповідною назвою...
Відповідь: Чому страждає Україна? Naskil'ky ja pamjataju, u pravylakh c'ogo forumu ne napysano pro zaboronu oftopiv. A jakby bulo, to ogo-go skil'ky roboty dl'a moderatoriv...
Відповідь: Чому страждає Україна? I shche odna dumka po temi. Religijni pytann'a ne slid zmishuvaty z politychnymy. Cerkva maje buty vidokremlena vid derzhavy: Bogu Bogove, Cesar'u cesareve; mukhy okremo, kotlety okremo. Avtor statti lize z religijeju v polityku, i v c'omu jogo golovna pomylka.
Відповідь: Чому страждає Україна? ага - знаця тут - місце для офтопів? і всі модератори тут стають звичайними ?.... Яку то силу має релігія (іслам) - навіть з модераторів робить звичайних користувачів...