Un.Known, Romko, а вам не набридло бавитись з накуреним шнурком для якого мама не авторитет? забаньте нахєр і всьо...
то ти собі придумав... ше буде ніч...... ---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:49 ---------- Н.Ю. ви не плюсуйте, а відправте шурка в країну роздумів
Ромко, може хватить хлопаку чмерити, мені так цікаво всю дорогу, що ви там йому доказуєте?! Ви коли останній раз соковиту одиначку грались-те?! Скільки ви зі своєю вже одружені, років з 25?! Ви давно вже поза межами, ви варитесь вже десятиліттями в своєму акваріумі і просто не в курсі актуальних кавалєрок. Невже так важко здогадатись, що Михасику більше відомий рівень стервозності і наглості сучасних "леді"?! Ви женились ще певно в кінці вісімдесятих, ви з жінкою ще старої закалки, часи міняються... малий заганяється інколи, але часто говорить дуже не дурні речі.
Самойловичу,чоловік у всі часи був чоловіком. А цьмо завжди було цьмом. І тисячу років тому,і сто,і п"ятдесять,і двадцять. Нащо винаходити ровера? Саме тому я з ним спілкуюсь.
А що тобі доказати? Якби оте цьмо було чоловіком,то спакувало б свої речі відкрито,а не лізло б красти втихаря. Логіка доступна? ---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ---------- Згідно описаного Міськом,вони від того кайфувати повинні.
Хто сказав, що це ЙОГО речі? Все, занудила ця дурна балачка. Поставте всі Михася в ігнор, та й юж. Він навіть себе самого не любить, яка мова може йти про любов до когось іншого?
Special 4 Romko : Мета́фора (грец. metaphora — перенесення) — один із основних тропів поетичного мовлення. У метафорі певні слова та словосполучення розкривають сутність одних явищ та предметів через інші за схожістю чи контрастністю. Звичайно. Сам доказав , що він не крав жіночих речей. Аби поважати себе , не обовязково себе любити.
Не знаю. Щочерездень забігає сусідський малий(дещо йому помагаю),часом з колєгами,часом з ляльою Так,що чим дихають нинішні дітиска знаю. І повторю