Ну так. До питання блуду моє слово не стосується, звичайно, що не буду мовчати напевне... Але є такі питання як от виховання дітей моїх дітей - що їм їсти, у що вдягатися, чим займатися, що слухати, дивитися- то думаю, що точно не буду лізти зі своїми повчаннями, як це зараз роблять наші з дружиною батьки... Але то таке... то уже інша тема...
"...Определить талант очень просто — вы смотрите, какая женщина возле него. Возле Пушкина, возле Высоцкого, возле Есенина. Потом вспоминаете, какая женщина была возле Брежнева, возле Хрущева, возле Сталина. Не было их у них! Всё было у них, а этих людей у них не было! Вот я и говорю: ты сам такой, какая женщина возле тебя! Из жён надо выбирать весёлых. Из весёлых — умных. Из умных — нежных. Из нежных — верных. И терпеливых." © Жванецкий М.М.
Шут він і є шут. Скоромох. А біля Грозного яка женшіна була, біля Чєхова, Наполєона, Гітлєра?! Пархатому тільки й на сцені патякати.
Якщо ви дійсно пара, то одружуватись потрібно обов’язково. Жінкам потрібна визначеність у житті, яке вона збирається поділити с коханим. А неодружений чоловік, він немов сирота. Якщо в нього буде добра дружина, то і в житті все буде гаразд.
А він буде змушений реалізувати її визначенність. Не як сирота, а як вільний орел. Якщо погана, з орла перевтілиться в пінгвіна або в кращому випадку в журавля і відлетить в теплі краї.
Особисто я не шкодую. Якби не Люба,мені дано був б фертик. Когось б забив,потім менти мене б забили. Або забили б мої апанєнти... Хоча...може то було б найкраще. Для всіх. Часом думаю...вернути б все,років на 20 назад,гідно погуляти,напасти на ораву гопників і тихо спочити в мирі...
Одружуватись на незайманій, всеодно , що купляти кота в мішку. Одружуватись на б.у. ,всеодно,що купляти надкусані яблука на базарі. Який же вихід із цієї ситуації ??? Я бачу їх два : 1. гуляти 2. гуляти Біда , не знаю котрий вибрати