Переконалась на власному досвіді, коли у відповідь на запитання "а ти одружена?" звучить відповідь "скоро буду " у більшості людей ставлення різко міняється в кращу сторону. Таке враження, що якщо ти не одружений (не змаміжня) то ти людина нижчого сорту. Ось цього я не розумію
А я би взяв посудомийку-таїландку або малайзійку. Живу. Тільки де її переховувати у вільний від її роботи час?
Ой, здается мне, что ее содержание и покупка станет вам в гораздо большую сумму, чем какая-нибудь железячка)
Правильно мислить, смисл жiнку дома тримати, щоб вона тобi мозги мила, насосила i на многокласннiках висiла?! Залiзяк повно, домашня робота давно стала пльовою та легкою, а сексу хочеш - кожна друга в нашi часи вражаюче легкодоступна, та й кожен тиждень свiжа баба в лiжку. Так що купуй мийку Мiле.)
Так про що і мова, що навіть чоловіків (не важливо одружених, чи ні), слова про близьке весілля заводять як то кажуть з пів обороту
Та неправильно. Нащо на такій одружуватись? Ну якщо пофортунить з оточенням, то не кожна друга - просто кожна.