Больной или пидор, возможно? ---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ---------- Уважаемая Н.Ю., Вы с такими не водитесь.
А що Вас так постійно зачіпає ця проблема? Я вже колись з Вами зчіплялася на цю тему і бачу, що вона Вас постійно болить. Ви справді так переживаєте за тисячі тих полювальниць, чи що? Ви успішно одружені, маєте сім"ю. Чи колишній досвід не дає спокою, що Ви не в числі тих, на кого полюють?
Дурниці. І в армію сходити треба, і одружитись треба. Будь мужчиною. Будь просто з розведенками з прицепом уважний, але одружуватись треба. Загалом жінка - це класно, якщо знати як з нею обходитись і якщо підфартить трошки. ---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ---------- Ці ігри, чи полювання - воно вічне, Оля. А ви чого в тій темі також постійно?! Тоже болить?!Адже також все нормально, нє?!) Так ото ж. Якщо вас зачіпає, то розраховуйте на то, що інших також зачіпати може.)
Якби був підором,всеодно би взяли)) А на рахунок хвороби праві ,є смертельна - родимка 3 мм на шиї .Боюсь,скоро відкинусь))))))))))))))))))
Не воджуся. Дякую за турботу Гм..А бажання мати поруч рідну душу, підтримку, любов, розуміння? Йти додому і знати, що тебе там завжди раді бачити й чекають? А діти - ви не хочете мати дітей? Зрештою, не боїтеся залишитися зовсім самотнім й нікому непотрібним?
Ото не чекав такого!!На тому кінці замовлю за Вас словечко ) Любов - насмарк,просто, соплі течуть не в ту сторону. Рідна душа - так наївно.
Щось я вам зовсім не вірю, не вірю в щирість того, про що пишите. Звичайнісінька бравада. Намагання переконати когось в тому, про що десь глибоко в душі мрієте. Скоріш за все ви обпеклися на коханні.
Ви не вірите у кохання? Мабуть, не кохали ще Наївна я, знаю. Але тим не менш вірю, що у кожного із нас є Богом призначена половинка, наша рідна душа. І у вас вона є, просто ви її ще не зустріли.
В то не треба вірити,а сприймати як факт. Хрін його знати.От що таке закоханість я знаю.Що таке любовна залежність теж.А коли готовий дивитись в очі дівчині безкінечно,і зняти хоть Місяць з неба - мож то і була та ваша "любов" ... Зустріну - буду кохати на всю катушку.Тільки не серцем )))
Не кажіть "гоп"! Життя настільки непередбачуване, що зарікатися в чомусь - марна справа. Зараз ви думаєте саме так , а через мить ..бац....і у ваше життя може увірватись та, без якої своє існування ви навіть уявити не зможете
Як показує досвід,любити жінок серцем - глупа і дурна справа,навіть шкідлива,я би сказав.Краще любити себе рідного.От тоді ,починають дівоньки цінувати мене.Скажу навіть вульгарно - злітатись ,як мухи,на одну субстанцію
Точно обпеклися. І то сильно. Якщо вам одна така жінка зустрілася на життєвому шляху, не означає, що всі решта - атоматично такі ж самі. "Всі - не буває ніде і ніколи" (с) levandivka
Я в цій темі, бо я жінка. А Ви завжди щось проти жінок маєте. От і хочеться знати, чим ми, жінки, так Вам насолили. Казав один колись: "Я би всіх бабів вистріляв, крім своєї мами!" Бо кілька разів одружувався і все йому жінки не вгоджували. Всі були не такі, тільки він святий і його мама. Але неважко здогадатися, що проблема була саме в нім самім і його мамі, яку він тільки слухав, а всі жінки були стерви.
ну ,я себе із субстанцією не порівнював.просто,аналогія така в голову взбріла. Тут справа навіть не в конкретній особі,а у характері взаємовідносин. Недарма є англосакси кажуть "threar woman like a whore & she will be youre"