Відповідь: Чи критикувати Церкву? Отто Кац - то не приниження - то типовий приклад того накипу, що спливає на поверхню у "смутно-мутні часи". Порівняння коректне - оскільки в нас часи дуже подібні до описаних Гашеком ну, за винятком фронту - але в Гашека фронтова різня не зображається. Зате - в повній мірі відображено дебілізм верхівки, ура-патріотів, стан медицини та тотальне казнокрадство. На тому фоні Отто Каци виглядають ну майже аньоликами
Відповідь: Чи критикувати Церкву? Дозвольте доповісти пані Олено вас власне образити не хтів тим більше ваші почуття, але сміх виривається на волю, коли бачиш таких панотчиків... церкви на Буковині цікаві лиш архітектурою, а панотчики як анегдот....
Відповідь: Чи критикувати Церкву? Ну щоб ви робили, якби не прочитали Гашека. Не мали б до чого прирівнювати світову історію.
Відповідь: Чи критикувати Церкву? погоджуюся.... переважно воно так і є... і нічого з цим не вдієш... але якщо ви мене маєте на увазі, то тут вкралася помилка.... я не люблю насилля, не люблю робити людям зло, і мене дуже тяжко “дістати”.... хоч і модератор (мабуть, плохенький), але ще жодному форумлянину не вліпив бан.... два рази (якщо не помиляюся) попередження, і навіть на прямі погрози\образи на свою адресу не відреагував... з вами цікаво дискутувати (поки що), бо є якийсь частковий конструктивізм...
Відповідь: Чи критикувати Церкву? Власне кажучи у цих словах скрита якась умовно кажучи нехристиянська підступність.... шоб я робив на прощу б погнав у тернопільску область....
Відповідь: Чи критикувати Церкву? Є там одне місце, був там років з 5-6 тому назад, такої благодаті ше не відчував ніколи, поприїхали туди бусами зі всьої Речі Посполитої та не тіко, храмик там поклали як конструктор, а під вечерок на пляці темпля розклали, мей то було духовно, якесь село вже не пам"ятаю яке саме.... може хтось тамуо бувау сі, підкажіт будь те ласка!
Відповідь: Чи критикувати Церкву? Та ні, мої почуття ви не образили, бо я все ж живу не на місяці. Просто відразу пригадується старозавітній Хам, який насміхався зі свого сп’янілого батька і по сьогодні таке явище називається хамством. Мені сумно, ось так. Може цьому сприяє погода.
Відповідь: Чи критикувати Церкву? до свідків треба сходити.... веселі, жмттєрадісні люди.... вони вас розважать....
Відповідь: Чи критикувати Церкву? Дякую за пораду. Але нею не скористаюся, бо бути веселими не входить у їх програму. А посумувати теж інколи треба.
Відповідь: Чи критикувати Церкву? Я мав наувазі про внутрішні проблеми Церкви, а обєднання - то вже інша справа.
Відповідь: Чи критикувати Церкву? сумуйте! як що?... читання Біблії.... з часом — потоваришуєте, можна буде на пиво сходити, на відпочинок разом з’їздити.....
Відповідь: Чи критикувати Церкву? Тсссс.... тише тише, ти вже в мені розбуділа валахатога мужчіну с щитиной и перегаром!
Відповідь: Чи критикувати Церкву? а, я забув.... традиційні не вживають.... це вони інколи десь “понюхають” і тоді спиваються.... і курять теж не традиційні.....
Відповідь: Чи критикувати Церкву? нагадаю. розважання за пивом чи іншими спиртними напоями зовсім не сумісно.