Навіщо вам стільки умов для простого спілкування,навіщо ускладнювати собі життя отими бабусями,моліться вдома без жодного бюрократичного апарату,ми завжди ставимо Богу багато принципових вимог,самі не виконуючи елементарних. Це не сприймайте все на свій рахунок,бо ми з вами навіть не знайомі,це так само стосується і мене і багатьох інших .Ці бабусі і священники на Лєксусах виходить так що невід"ємні атрибути.Може є інакша версія?
Я відчуваю потребу помолитись в церкві...але сам... Я маю про що просити Бога...і просто...поговорити... І не лише в церкві... Щоб тільки ніхто не стовбичив за спиною і не дай Боже не вказував,як і в який момент тримати руки,або ноги...
не хочу нічого осуджувати в Церкву, як будову іноді заходжу роздивитися архітектуру, познимкувати. Молюся дома і не до образів чи ідолів (з цього не слід робити висновок, що є прихильником якоїсь секти чи течії !!!) Нині зранку половина на сьому... ох.... як би я якусь бомбу в ту костурбату будівлю на Сихові поклала (дзвіницю). Для чого ТАК ТАРАБАНИТИ у дзвони??? Вони думають, що вони мене розбудять і піду гривню-дві подам на тацю? Це просто неповага до інших людей з їхнього боку. Ще бракує мусульман що (а що вони роблять щоб привернути увагу і розбудити зранку?), ну і ще когось хто трубитиме в сурми. Я нині була дуже-дуже зла на неповагу ЦЕРКВИ до мого сну і так щонеділі!!!
Зле було б якби кинув.. Могли б люди постраждати... прибиральниці...сторожі... а тоті... відомо,що не люди.. то ...хвункціонери!
Діло не в тому де молитися, а як молитися. Молитва має в першу чергу бути щирою! Мої молитви мені допомагають в міру моїх потреб.
З такоъ банальноъ причини, що у мене тої бомби нема. В школі на уроки фізики-хімії не ходила, тому саморобну зробити не можу А коли сурозно, то бажання підірвати їх в мене є по неділях зранку, коли вони белемакають у дзвони прямо мені у вікна. Я це розцінюю не як "запрошення у Храм Божий", а як наглу і відверту неповагу до себе та представникій інших релігійних конфесій. Чомусь ні Євангелісти, ні Свідки Єгови, ні Адвентисти і хто там ше є, спати мені в НЕДІЛЮ зранку не заваджають, хоча певно також хочуть видіти якомога більше прихожан у своїх Церквах.