Відповідь: Будьмо знайомі Ну не треба мене так лякати! Тим більше, коли переїдемо, то я свою бандуру перевезу із собою (і так на клавіатурі його ноутбука нема укр. букв!). Та і не такий він в мене вже і злобний поляк.. Сам пропонує мені підключитись там до кабельного з укр. каналами, щоб мені сумно не було.. Познайомив зі знайомою, яка знає рос. мову, щоб мені не було нудно серед поляків! Хороший в мене чоловік Піотр, але називаю Пітером.
Відповідь: Будьмо знайомі :D ой, чую так і закріпиться за мною клеймо спамера :D :D :D Але погодьтеся, не самого злісного
Відповідь: Будьмо знайомі Напишу-но і про себе пару слів. Я Інтернаті, в миру просто Рома, з 2001 р. живу в Німеччині, спочатку у Франкфурті, що на Одері, потім в Ауґзбурґу, тепер під Франкфуртом, тим, що на Майні. Зараз тимчасово працюю в Україні, хоча планів повернутись сюди на постійно не маю. Цікавлюсь історією, мовами, фотографією та туризмом.
Відповідь: Будьмо знайомі Рома, з 2001 р... А до того? ЗІ.Бачу,любите каву.... http://forum.lvivport.com/image.php?u=921&dateline=1195403472
Відповідь: Будьмо знайомі То ТАК, як в "Алєнькому цвєточку"? Нормально! Стартуєте топік з , на аватар чорну кицьку. І що ж Ви хотіли?..
Відповідь: Будьмо знайомі та чим вже вам кицька не вгодила? :D Нормальна кицька, з гарними оченятами Ну... спамер - то й спамер. Аби війни не було
Відповідь: Будьмо знайомі Чорна вона... Маю певну неприязнь до чорноти... (крім монохромних фот). Наспівуючи: говорят, не повезёт если чёрний кот дорогу перейдёт...
Відповідь: Будьмо знайомі та то ви просто забобонний В дитинстві мала чорну кицьку, ото була всім кицькам кицька! І розумна, і лагідна, і мишей ловила :y: Тож не все те погане, що чорне
Відповідь: Будьмо знайомі а во маєш тобі... тепер за "москальство" з недовірою ставитиметесь Я ж кажу - аби війни не було
Відповідь: Будьмо знайомі ПОлковнік, ну, як би я без вас!.... гускій я, гускій... Додано через 1 хвилину та ні.... хоч і пропонували продовжувати там навчання... але випитої на практиці горілки було достатньо, щоб я вирішив змінити професію...
Відповідь: Будьмо знайомі А я - Волк, зубами щьолк! Дехто, правда, каже що вольк - на фашистській мові "народ", тож може, власним прикладом підніму авторитет як не України, то хоч Галичини. Живу у Львові, мучуся разом зо всіма, і нікуди звідси їхати не хочу.
Відповідь: Будьмо знайомі Отже, мабуть варто трохи про себе розповісти. Я є аспірантом-математиком ЛНУ ім. Івана Франка. Але проводжу півтижня у Львові й півтижня у рідному місті Івано-Франківську. Що ще додати?! Неодружений, дітей немаю. Захоплююся, крім власне математики, географією, історією, хімією, а також при нагоді й програмуванням. Полюбляю читати різноманітні літературні книжки, хоча всяке художнє чтиво (навіть того жанру, який я люблю) визнаю вартим уваги, але конкретизувати мої літературні уподобання є трохи проблематично, бо вони різносторонні. Але приблизно можна написати так - наукова фантастика, історичні романи, детективи, лірика, пригодницька література, хоча не все з цих жанрів перше ліпше читаю. Що ще люблю - поблукати по Станіславу, по різних його глухих куточках, попрацювати на городі у селі, готувати різні повидла, джеми, варення із фруктів та ягід. Ну, а насамкінець, додам, що також ЛЮБЛЮ БИТИ МОСКАЛІВ! Прохання розуміти останнє у переносному значенні.