Відповідь: Будьмо знайомі ну Олю ви в америці це напевно супер а я у львові також не зле зараз не працюю вже 6 років матеріальної потреби йти на роботу нема але хоеться морально багато друзів у львові немаю тому бракує спілкування живого тому шукаю знайомств я по натурі трошки замктуа буває в житті важквато
Відповідь: Будьмо знайомі Ірено, Ви надарма себе накручуєте. Ви - молода, красива жінка. Мусите не занижати собі самооцінку! Все у Вас буде добре!
Відповідь: Будьмо знайомі ДОБРЕ ЧИ НЕ ДОБРЕ ПІД ПИТАННЯМ АЛЕ Я ПРОБУВАЛА ЦІКАВИТИСЯ РОБОТОЮ У ДЕРЖАВНІЙ СЛУЖБІ МОЖНА ЗНАЙТИ АЛЕ... З/П 1000 ГР. З НИХ ТРЕБА ЗА ПРОЇЗД ДО МІСЦЯ РОБОТИ ТА ЩОСЬ ПООБІДАТИ ТАЩОСЬ ЛІПШЕ ВБРАТИСЯ ЛИШАЄТЬСЯ ПШИК І ДІТИ БЕЗ НАГЛЯДУ І ХАТА І ЧОЛОВІК А З БІЗНЕСОМ ЩЕ ВАЖЧЕ ЗАРАЗ ВЗАГАЛІ НЕМОЖЛИВО ЩОСЬ РОЗКРУТИТИ О ТАК
Відповідь: Погода А ви Ліля, до речі який Великдень святкуєте? Чи і католицький і наш? Коли повертаєтесь на батьківщину? Цікаво би було зустрітись, поговорити! І цікаво чи ви би мене по фоткам впізнали, бо я впізнала зразу, хоч ви і молодша!
Відповідь: Будьмо знайомі За новим календарем. Ось цієї неділі вже Пасха. За старим навряд чи вийде. Побачимо. Хороше питання. Найпізніше - 2011 рік. Але сподіваюся, що раніше. То не від мене залежить, на жаль. Киньте на liliyah(at)o2.pl. Думаю впізнала би без проблем.
Відповідь: Будьмо знайомі Зараз спробую, напишеш мені чи прийшло! Попереджаю в школі я була коротко стрижена, тому зараз не дуже всі впізнають!
Відповідь: Будьмо знайомі А я впізнала зразу! Правда, із довгим трохи незвично. Але класно! І мала файнюня!!! Приємно, що ще одне знайоме обличчя на форумі.
Відповідь: Будьмо знайомі Ура! а то я думала, що постаріла, то й ніхто не впізнає! А якщо Катька моя сподобалась, то приїдеш, познайомим з твоїм Даруськом, може сватами станем, різниця в віці нормальна в них!
Відповідь: Будьмо знайомі Ну от, і я нарешті віднайшов цю тему. Давайте знайомитись - Londoner. Дуже приємно!!! Я проживаю в Ріо-де-Жанейро, тут багато диких мавп! ... (Жарт, звичайно. В Лондоні я, як би там не було! Ви ж і так вже здогадалися.) ... Я в Англії вже більш 10 років. Працюю в системі охорони здоров'я. (Тобто - зцілювач різноманітних недуг на найм в Королеви Сполученого Королівства.) Народився і освіту здобув у Львові. Радий знайомству, земляки.