Я дивлюся по ТВ тільки футбол більше нічого інформація і ЗМІ взагалі поступово переходять в інтернет ТВ скоро стане просто аполітичним, з рекламою, серіалами і поодинокими фільмами
Люди намагаються знайти правду а знаходять брехню. Шустер мовчить за те що в Україні голодомор триває.
Наш? Вот это нервы у человека!!!!!!! Гвозди бы делать из этих людей, Крепче б не было в мире гвоздей. «Баллада о гвоздях» Н.С. Тихонов
Якбишто так було.Це добре що є Львівський форум де можна спілкуватись із українським менталитетом. У нас тут взагалі російський феодальний строй. ---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ---------- Наш бутафорський футбол це просто...
Весь футбол і наш) що не показують,то по неті, є нагода дивитись на великому екрані - дивлюсь ну і футбольні передачі
Ці теж далеко не ангели. Я не дуже часто дивлюся "Шустера", а от минулої чи позаминулої п"ятниці під кінець переключився. Обговорювали зйомки фільму "Біла гвардія" по Булгакову. Ну то це ж стид і срам для Українців, що там говорили представники цих політичних сил! Почали шукати антиукраїнськість у творі, вусатий такий (Корчинський, здається) взагалі заявив, що Булгаков такий собі середненький памфлетист, якийсь молодик із "Свободи" чи то "Тригуба" відмовився розмовляти російською, хоча заявив, що знає мову... А гості були з Росії. Дивляться як на дикунів. Це патріотизм? Це провінційне жлобство і тупість. Уявляю, що ці шановні митці думали і що потім розповідали знайомим про "щирих українських патріотів".
Через український футбол щороку проходить приблизно 1млрд. дол. при порожніх трибунах на жаль - це індустрія дешевих розваг. На фоні благополучних країн ми виглядаємо дивно - боремось за єврокубки а в країні - голодомор.
Впав останній оплот української мови. Увімкнув канал НТА - а там кіно (совєцьке) та ще й російською мовою... Табачник рулить! Немає більше українського телебачення... ---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ---------- Вас вже вилікували? (Як каже Левандівка - глянув на аватар - ржав) ---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ---------- Щоб бути в курсі подій - треба дивитися інформаційні канали протилежних сторін...
На привеликий жаль до 41р. в Україні було знищено приблизно 150тис. літераторів і 800тис. інтелігенції. По суті старли обличчя України а тепер приходиться доводити гостям із Москви що роман "Бєлая Гвардія" це просто не український твір по духу. Тепер ми намагаємось утворити інталігенцію в Україні а люди тікають за кордон від такого життя.
Та Ви шо? ТАкоє горє, такоє горє(с). Та я й не хворів. Але дякую за турботу! ---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:46 ---------- Dzungli, пробачте, а Ви його читали? Якщо так, то скажіть, що там неукраїнського по духу. Якщо Ваша ласка, звісно.
Мені наприклад не зрозуміло що держава (Бразилія Україна Росія) витрачає міліарди дол. на Чемпіонати а свої громадяни живуть впроголодь. Для кого ці чемпіонати і що це за організації ФІФА УЄФА?
Дешевка не дешевка, а бабло косит, аудиторию имеет (я в хорошем смысле этого слова), на передачу солидные люди ссылаются. Ну это так, к слову. Хотя хотелось бы иметь что-либо лучшее от Svjato. З приводу перекладачів - так мабуть ті, що з Огризком у Москву їздили, засоромились. А інші розумні.
Відверто кажучи для мене показником українського твору є "Холодний Яр" там де ...Що стосується "Бєлої Гвардії" то читав коли в інституті навчався- сподобався.
Аудіторія у Шустера і "солідні люди" це те що прийшло на зміну великим українським втратам. Це циніки і брехуни. А сам Шустер спритний заробітчанин.