Вітаю Я створив блог codehero.pp.ua, де пишу різні цікаві статті на тему програмування. Прошу оцінити такий сайт. Як вам дизайн, чи зручно ним користуватися тощо .Можливо комусь буде й цікава така тематика, тому запрошую Взагалі україномовного подібного контенту дуже мало, тому я й маю на меті це хоча б спробувати виправити. Дякую за увагу До речі, якщо хтось має власний цікавий україномовний сайт(бажано наукової або ІТ-спрямованості - пишіть, обміняємося посиланнями
Та навіть не те, що україномовного контенту мало по IT-сфері, а й узагалі на просторах інтернету. Лише непогані є декілька ресурсів по типу Coursera або ж Pluralsight, який є умовно платним. Звичайно, що більшості людей краще навчатися на курсах Web-дизайну з ментором, але розвиватися теж потім треба і адаптуватися до нових технологій і фреймів.
Навчання з ментором, на мою думку, теж набагато продуктивніше! І саме з цього потрібно починати, а не так, як я..... спочатку все читала і читала........ Вже коли ти в темі, то можна апгрейдити свої знання різними ресурсами!
Мене бравзер тоже не пустив. Я зараз почав освоювати програмування і СЕО оптимізацію ось моя робота StarWay | "Зоряний шлях" - Світ без кордонів! кому не лінь гляньте професійним оком і напишіть свої враження. Також був би вдячний за пораду по оптимізації сайту, на що звернути увагу.
ТС, молодец. Добавь туда еще GeekBrains GeekBrains - это онлайн-платформа для программистов с комплексным подходом к обучению, где начинающие разработчики приобретают знания и навыки уровня “Junior”. С августа 2016 года GeekBrains вошёл в состав Mail.ru Group и занимает лидирующие позиции в сфере онлайн-обучения программированию в России (более 1 млн. пользователей). Скачать можно тут
Класна ініціатива, дякую, що ділитеся! Зараз україномовного IT-контенту справді бракує — особливо живого, а не згенерованого. Дизайн лаконічний, читабельність хороша. Якщо додасте ще розділ із практичними інструментами, думаю, буде ще корисніше. Ми от, наприклад, у команді використовуємо https://yaware.com.ua/uk/ — сервіс, який допомагає бачити реальну картину по фокусу й тайм-менеджменту. Якщо цікаво — напишіть, можемо щось придумати разом. Я якраз працюю з IT-контентом, є ідеї для взаємного посилення.