Взагалі мене нервує ця фігня, я би ті всі церкви нові позвалювала, понабудовували, і на лексусах їздять, одні пожертви і тд, а то шо церква б могла ті гроші потратити на реставрацію міста ніхто й не згадує...а нащо? та всім до ср*ки... чесно - не хожу в церкву, у мене Бог в душі та серці, я в нього вірю і без тих всіх і кон, вірю в чудо вірю в щось хороше і чисте, зате церква це все змиває і говорить про пожертви...краще б дітей сиріт в санаторій відправила відпочити...краще б діти ті море побачили... оборююсь! можливо то не то і то не се, але то моя суб,єктивна думка...
А хто? Нє..тре в Миха спитатисі...він всьо про Бога знає...і в якій парафії Він є...і в якій церкві до НЬОГО ЛІПше молитись... він всьо знає...
в біблії написано церква це скупчення людей які моляться Богу.. Ісус Христу взагалі не було потрібне приміщення він і так міг молитись тому це питання дуже спірне.. і валила би ті шо нові понабудовували...в нас людей не так багато скоро буде як тих церков.. до того ж якщо вже брати обсяжно то наші ті всі "святі" священники - вивозять контрабандою дуже цінні речі і завозять всяке різне..їх же ж на митниці ніхто не перевіряє, та й ніхто не буде казати церква - то зло..бо настане хаос у світі і вже наша велика світова церква нас не втримає, але я вважаю, що рано чи пізно люди зрозуміють, що їх нагло дурять, і тільки заробляють на цьому... бо кожен священних хце мати свою церкву, і кожен хце, щою цілували йому руку... можете мене засудити і закидати камінням
Молитися не в приміщенні церкви можна й зараз, хто забороняє? А що до церковних приміщень, то їх не варто валити, бо вони є Божим Домом. Не вірите? Тоді скажіть, звідки Ісус виганяв торгашів?
Пропоную в цій темі залишити в спокою п. Бога та церкви, які не Ви, НастІнко, будували. Прошу повернутися до обговорення БІЗНЕСУ НАШИХ ЧИНОВНИКІВ.
Агностіци?зм (від др.-греч. — непізнаваний, непізнаний) — напрям у філософії, що вважає неможливим об'єктивне пізнання навколишньої дійсності за допомогою власного досвіду. Таким чином, агностицизм ставить під сумнів істинність або можливість доказу або спростування тверджень в деякій області, особливо в метафізиці і теології. Агностик вважає за неможливе пізнання істини в питаннях існування Бога, вічного життя, і інших надприродних істот, понять і явищ. Це не виключає приналежність агностика до релігій або філософських течій, які дають однозначну відповідь на ці питання, оскільки агностицизм принципово не виключає існування божественної суті. Відкидається лише можливість доказу істинності або помилковості такої суті раціональним дорогою. P.S. сорри за оффтоп
окей, повертаюсь...просто якщо обговорювати бізнес всерівно випливає на якусь контрабанду бізнес, то є бізнес - підтримаємо його!