Новина кожної години! О, в нас керівники! Один другого краще! Навіть, не знаю, кого з них номінувати на перше місце!
В Білорусі зараз в повному ходу натуральний фашизм. Батько вже перевдягнувся в мундир. Але каддафіподібних вождів неминуче чекає гнів народний. А тікати буде нікуди.
Треба відзначити, що такого Україна, дякувати Богу, ніколи не знала. Навіть, у 2001р., коли почалися активні виступи проти Кучми, протистояння влади не було таким агресивним. А ми ще жаліємося! У порівнянні із сусідами і північними і східними, нам ще пощастило. А це кидання у буцегарню людей, які просто аплодують на вулиці, нагадує фарс, зловісний, але фарс. Це вже смішно і тому не страшно. Це вже точно кінець Лукашенки.
Це ж не влади заслуга, просто в нас таке неможливо навіть за зеків. ---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------
А в Москву!? Кремль ніколи не відмовить в прибіжищі для будь якого покидька...Аби лише насолити демократам... А от в цьому я б не був таким впевненим...
Коли я казала, що пощастило, то мала на увазі не владу, а те, що Україна має у своєму складі ЗУ, яка пам'ятає не тільки совок. Тому влада вимушена рахуватись із різними думками і нікуди їй від цього не дітися. А у білорусів винищували пасіонаріїв сотні років і "вирівнювали" громадську думку. Але є надія на молодь, яка не захоче жити у такій державі, яку пропонує старий маразматик. Не будьте песимістом. Наші теж прискорюють свій кінець.
Та він ще нівроку...Який же він старий...Мужчіна в повному розквіті сил... Молодим на заздрість... Боюся не встигну його побачити... З таким прискоренням...
Я мала на увазі старий не фізично, а ментально. Старе совкове сприйняття світу. Світ змінюється, а він - ні. І все одно, скільки йому років, він живе минулим. А хороша фізична форма автократів України, Білорусі та Росії тільки гірше для їх народів. До "вперед ногами з кабінету" довго чекати. Пам'ятаєте кінець совку, коли вони один за одним таким чином виходили? Не бійтеся. Вони самі собі організували цугцванг, коли будь-яка їх дія, чи бездіяльність веде до погіршення їх ситуації. Все буде добре.
Зовсім не факт. Що, мало прикладів? Рашизм ползёт И кремль блаженствует - народишко молчит и равнодушно внемлет. Кость брошенную сверху он приемлет, (вот этта жысть!!!), - её грызёт... Не кость одну - они готовы грызть всех, кто неспокоен и не благоденствует, а о беде страны кричит... (С) DIDIO
Сижу на рабочем я месте Читаю опять Интернет Чего я там вижу...... ? О снова, вещает коварный сосед Опять нам угроза с Востока Народ голосует за «Вступ !» Все жду я сильнейших сдалека Ведь войска то нашего нет Прогонят они оккупантов Рабочее место дадут И деньги-то прямо в карманы С чужих закромов потекут Повеяло чем-то знакомым Неужто мне снова в окоп ? Припомнились мне демократы Что любят несчастный народ Ну те, что нам обещали Что масла и сала полно Что только Москву мы отторгнем Так будет здесь все для меня Избавились вроде сначала Но мяса не стала опять, Искали......, искали недолго, "Колонна" все "пятая" жрет Враги они эти повсюду Все мясо и сало ужрут О деньгах боюсь даже думать Им тоже зарплату дают Ах, как бы мне много бы было, Услать бы их всех на вокзал А деньги поделим меж нами А пенсии прямо в наш банк Богато нам жить обещали Мы встали теперь на Майдан ! И всем нам ЕЭС обещали И снова богатства в карман Прогнали «преступную» группу Раскрыли карманы свои И в банках счета мы открыли Не дали опять ни фига ! Пождали, терпенья уж мало, И дали подсказку опять Чтоб нам из ЕЭСа все дали Вступите в военный союз Смотрю на бульварную прессу Спасибо теперь Интернет Уж что мне надо, я знаю А там уж чего только нет..... Как мы все Угоды прос...ли Как нас в кабалу продалИ Что Тузлу враждебные силы смывают, Что злобный москаль позади Язык как наш загоняли Запреты на нас возвели Но мы все читать то хотели, но «руськие» книги везде И гнялул я в пошлое смело Открыл все архивы страны Назвал я все прошлое «страшным» И тут же вина москалей Они эти сволочи с детсва Внушают, нам братство свое Какое там братство уж если живем точно так как они Я мог бы признать это братсво Когда поздно утром встаю, А «братья»-то песней встречают И пашут они на меня Увидев, все падают в землю И плачут «прости уж уж прости»! За все преступленья, что были Они мне заплатят сполна И я сними строго, ведь «братья» ! Рзогами их всех посеку Прилежнее нужно работать И мову всегда поважать А то уж задумали злыдни Язык свой коровий в почет Я им покажу уж конечно, Но только в союз тот вступлю Одну лишь имею проблему Но знаю, что их то вина Тому , что все буквы похожи И мова похожа опять Должны они все нам ответить За все прегрешенья свои А я вот не должен работать Хочу, что пахали они Теперь уж я знаю, что делать Сижу засучив рукава Сейчас на компьтере прямо Врага отгоню от себя Сижу на рабочем я месте Не мягко, не жестко сижу, Но думаться лучше не стало, С того, что на "мозге" сижу