Розмитнювати саме краще грузопасажирські авто, оскільки легкові виходять дорого. Конкретно можна сказати за ціну, коли вибереш авто, знатимеш рік та інші речі. Зараз приганяти машини на польських номерах стало не зовсім вигідно...
Мої вітання! Їзджу на автомобілі з польською реєстрацією вже більше половини року. Правда співвласниця часто зі мною (моя наречена, громадянинка Польщі). Коли її нема, то часто випендрюються наші ДАІ-шники, грозяться на митницю забрати для вияснення власника автомобіля... За гроші вирішується все на місці. Та реально вони люблять зупиняти машини PL. З далека видно, що він тебе зупинить. Маю довіреність нотаріально завірену від власника, та переклад теж нотаріально завірений, та кажуть немає сили. Ніби тре, щоб я був співвласником, або щоб одружився з нареченою. Деякі питаються коли перетинав кордон. Намагаємось з нареченою кожні 3 міс. перетинати кордон. На кордоні ніяких проблем не було, правда при перетині кордону вона завжди в автомобілі, я за кермом. Їдемо на пас для EU і прощавайте кілометрові черги з "мрувами"! Єдине, що все ж раз на якийсь час попадеш на такого ДАІ-шника у Львові, що витягне з тебе трохи грошенят. ---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ---------- Перечитав всі повідомлення і зрозумів, що шансів без обмежень користуватися такою машиною в мене нема. Та я користуюся необізнаністю ДАІ-шників. Один не знає - відпустить, другому дам грошей і відчепиться. А для третього впишу себе літом у співвласники і зроблю карту поляка. Нічо не зробиш як нема грошенят на українську автівку.
а відколи то ДАЇсти почали виконувати функцію митників? може їм ще медичну довідку показати, чи довідку про стан сім"ї чи атестат про середню освіту? Вони мають наглядати за дотриманням ПДР і все! а все інше то називається перевищення службових повноважень! http://www.youtube.com/embed/Au1PxkexRqA гарно чувак на іноземних номерах відчитав Кобру! респект! ---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ---------- http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=27HXSv9RJl8
Та воно то так, та коли вони все ж тебе зупиняють і питаються про права і тех. паспорт і раптом неувязка - та в тех. паспорті один власник і співвласник, громадяни Польщі, а за кермом громадянин України!!! І що він має до цього авта? Прошу пана, ви на основі чого керуєте т.з.? Їдем у Львівську митницю, подивимося чиє це авто і вам штраф передбачений до 8 тис. грн. на основі якогось там хрен його знає чого... І що скажеш? Думаєш та ну його нафіг - на тобі грошей і не затримуй мене! Теоретично їх можна взути за те, що вони взагалі не мають права без причини тебе зупиняти, та я щось ссу влаштовувати такі вестерни як на ютубі, типу тицяти тим недоумкам постанови їх керівництва, дискутувати. цитувати Закони і Постанови. Щоб реально криво не вилізло таке геройство, бо ж на ютубі показують те, що проканало, а скільки є невдалих спроб!?
документи на авто маєте? техпаспорт, бріф, і тп... Авто в угоні такої марки і з такимито номерами нема? які притензії?.. доручення на право керування і тп вже давно відмінили. В Україні можна керувати авто маючи тільки документи на це авто і посвідчення водія! а що він вам зробить? немає жодного права, він тільки лапшу може вішати..., а навіть якщо і щось протизаконне на свою голову зробить, у вас є власник авто - ваша наречена і митні правила вона не порушувала. Чого Вам боятись, якщо нічого не порушували?.. чи ви почесний спонсор ДАЙ?
Так, згідний! І холєра, так хочеться з ними так навчитися говорити, та я знаю правду - що я не маю права без нареченої, яка є співвласником керувати тим транспортним засобом, бо те, що В Україні можна керувати авто маючи тільки документи на це авто і посвідчення водія стосується автомобілів зареєстрованих в Україні, а щодо закордонних, то тут вже інші Закони і положення, які діють і не в мою користь... Вони ж одразу аж стрибають від радості - співвласника біля вас нема! Ми вас затримали без співвласника!
Добрий вечір всім.Хотів запитати- чи можливо поставити авто на реєстрацію в польші без присутності авто ну типу заочно,може хтось має такі звязки???далеко просто їхати з Італії
Доброго дня. Я так розумію, що без різниці чи авто на фіз.особу і вона співвласник, чи на фірму, всеодно можна тільки 10 днів? Нема такого поняття як 2 місяці для авто на фірму?
От зачепили, я вже 4 зупинки даїшників "пережив" будучи за кермом без співвласника. і тьфу-тьфу. тепер аж стрьомно якось. знаю що керуються якимось наказом. варто б оприлюднити інформацію про правила користування незареєстрованими авто. хтось в курсі?
за скільки можна взяти авто Мене цікавить авто універсал чи бус 5 річний, та щоб без вкладень у запчастини, з Польщі(без розмитнення) і з можливим розмитненням.Чи це економічно, наскільки і скільки можна їздити на чужих номерах.
Народ хелп маю авто на польських бляхах, перегрів мотор, хочу здати на шрот, а що робити з документами?
Там злі дядьки- і тьоті-митники помахають пальчиком і заставлять платити штраф 8000грн за порушення митних правил
на 2 місяці є ,якщо стаєш на консульський облік офіційно в консульстві все оплачуєш ставлять печатку в паспорт закордонний,і маєш раз на 2 місяці.якщо я помиляюсь виправіть