Авто з Польщі.

Discussion in 'Про авто' started by Vidok, Jul 16, 2010.

1. vovasilvova

vovasilvova Member

Я чув шо десь в грудні, кароче до кінця року мають внести якісь зміних на рахунок машин.... але то чутки ...

2. Templar

Templar Дуже важлива персона

Неа шановний, не чутки....
    Я, б вам розказав, але не буду, не можу.
    Скажу так, ті хто на польських номерах, не солодко їм буде.

3. sani

sani Well-Known Member

а як саме?

що така секретна інформація? СБУ підключать? :)

4. StalloneUA

StalloneUA Active Member

Звучить, чесно кажучи, смішно.

Якщо вже почали щось говорити - то говоріть до кінця. А інкаше - це все ті ж, нічим не підтверджені чутки...

5. Templar

Templar Дуже важлива персона

Нород, мені сказали, просили дуже не афішувати.
    Лавочка з польськими авто прикриється, з 1 січня.
    Вірити чи ні, ваше право

6. palmir

palmir Well-Known Member

А кому шкода буде від того що ви заафішуєте.
    Колись була розмова, що заборонити не заборонять, але за кожен день перебування потрібно буде платити. Питання скільки?

7. StalloneUA

StalloneUA Active Member

Але як саме? Заборонять транзит через Україну? Обмежать строк перебування до 3-х днів? Введуть плату за транзит? Заборонять в"їжджати як співвласник, а тільки власникам? Можете конкретно назвати? Якщо не хочете публічно, то в приват, буду вдячний.

8. sani

sani Well-Known Member

мені теж пліз:)

9. vovasilvova

vovasilvova Member

саме це я і чув, що ніхто тобі машини відбирати не буде , але приймуть закон , що за кожен день треба платити.
    Я думаю Templar , це має на увазі...

Але це спорне питання , по-перше - ті шо їздять на пл номерах не є власниками - а співвласниками машини, власник - поляк. По-друге з таким макаром літом поляки приїдуть на своїх бібіках на євро - а з них будуть збивати гроші думаю їм це явно не сподобається...
    Так само якшо машина офромлена на юр лице (фірму) за кордоном і я приїхав в україну у відрядження на 8 місяці (наприклад) - прийдеться заплатити кругленьку суму , якшо за кожен день цикати...

І взагалі мені здається наші люди всерівно найдуть лазейку...

Хоча мене ці слухи насторожили , до кінця року мав собі брати авто в Польщі , вже навіть вибрав хороший варіант тепер збився, краще почекаю до новго року, а там буде видно...

10. StalloneUA

StalloneUA Active Member

Аналогічно :)

11. palmir

palmir Well-Known Member

Влосник чи співвласник - неважно, будуть стягувати з людини яка перетнула кордон.
    Полякам які будуть їхати на євро, тай взагалі усім туристам може і не сподобається, але нашим витягувати гроші - дуже миле діло, і що це комусь не подобається їм до лампочки. Тут навіть навпаки, може бути розрахунок на гарний прихід))))
    Питання скільки цикати? по долару чи по десять?

12. vovasilvova

vovasilvova Member

Наскільки я зрозумів 100 грн /в день(

13. palmir

palmir Well-Known Member

Тобто до мене в гості приїхав на 10 днів колєга з Польщі, то він має заплатити 100євро? Оце гарна "підтримка" туризму!!!
    Хібащо зроблять порізному відносно громадян України і громадян інших країн.
    В такому випадку дешевше буде розтаможити таку машину.

Last edited: Nov 24, 2011
  14. vovasilvova

vovasilvova Member

palmir - я так тоже кажу.... але поляки в свою чергк можуть відповісти такою самою підтримкою туризму)

Думаю саме так і зроблять залежно від громадянства...

15. hondovod

hondovod New Member

Прочитавши всю цю та декілька інших тем про авто з Польщі все ж таки залишилися декілька питань. Я зараз мешкаю близько до російського кордону. Наприклад, я заїжаю на територію України на польскому авто (я співласник).

1) Чи можу я перетинати раз в 10 днів україно-російський кордон (замість україно-польського)? Якщо так то через скільки (днів/місяців/років) мені все ж таки потрібно буде перетнути україно-польський кордон? (перед закінченням візи чи ще раніше (раз в ..?))

2) Чи пропустять мене на територію Росії на такому авто? (на який термін, хоча термін не так важливий)

3) Все же таки, якщо виїхати з україни і через пів години-годину повернутися через той же пропускний пункт я отримаю 5 днів чи 10 днів перебування на території України? Чи потрібно через другий пропускний пункт заїхати, щоб було 10 днів?

4) Чи сможе мій друг/батька/знайомий керувати таким авто, якщо я буду знаходитися на пасажирському сидінні? (тобто буду з ним їхати але він буде за кермом)

5)
    Ну і питання напевно риторичне, печатка про консульський облік... кому дати грошей щоб її поставити?

16. Gustav

Gustav Well-Known Member

Хтось знає ще адреси польських сайтів де продають автосекондхенд?

17. artur a

artur a Member

otomoto.pl

18. Gustav

Gustav Well-Known Member

Щиро дякую)

19. vovasilvova

vovasilvova Member

Ну шо там? походу нічого не прикрили , машини з пл номерами дальше їздять)....

20. bandido

bandido NaBazari.com менеджер

переїжджав батьковою машиною на польських номерах до нр і назад 2.01
    без проблем
    звикли митники напевно)

а де твій аватар? :)