Ромаша, давай без панібратства. Я зовсім не розумний, і я нічого не думаю. Я знаю. @Мих, ціхо-ціхо, не кіпішуйте Ми наразі не говоримо про Апостольську церкву. Із тих, котрі поки що нас цікавлять, є Православна і Католицька. Хіба може бути одночасно і Православна і Католицька церква канонічною ? Це ніби і рідний син і пасинок заявляє свої претензії на родинний зв"язок з батьком. Але ж син то один, бо батько залишив після себе одного сина. А пасинок - це "збоку пріпьоку". Питання - ХТО кровний син? @Мих, яку церкву залишив Христос після свого Вознесіння? @Мих, давайте кажіть більш конструктивно. Бо то Вам не з Левком цитатами з Писання мірятися. Кажіть своїми словами, чісто і конкрєтно ;
Може. Тому що вони походять від єдиної Апостольської церкви. А ще, у них є важливе - рукопокладання від апостольських часів. Тому ті церкви є канонічні.
Головним є рукопокладання. Воно зберігається від апостольських часів, як у католицькій церкві, так і православній. Апостольську. Ісус її передав апостолам.
@Мих, то Ви стверджуєте, що вже за апостольських часів були і католицька і православна церква? /прошу конкретну відповідь/
@Мих, якщо будете корчити з себе придурка - запишу Вас до тотих майорів, михайлів і всяких блядьберусів з гуменами. Вам що, тяжко конкретизувати свої же вислови?
Я дуже рідко забуваю щось важливе, та й для гарантії я все важливе складаю в папку зі шнурівкою ; Менше з тим... @Мих, бліжє к дєлу! 1 - @Мих, то значить Апостольська церква також канонічна? 2 - @Мих, то Ви стверджуєте, що вже за апостольських часів були і католицька і православна церква? /прошу конкретну відповідь/
1 - А Апостольська церква канонічна чи ні? 2 - @Мих, то Ви стверджуєте, що вже за апостольських часів були і католицька і православна церква? /прошу конкретну відповідь/
Я вже то пару разів писав - так. У вас манія. Не памятати те, що я писав і приписувати те, чого я не писав. Напевно кортить зіграти варята.
Так і запишемо - @Мих каже, що Апостольська церква канонічна ідемо далі - @Мих, а Протестантські церкви канонічні чи ні? Це у мене не манія, це спроба подивитися, що у Вас в голові. /бо за мою Ви вже сказали ;/ Ви пропустили запитання - @Мих, а католицька і православна церква існували за апостольських часів чи ні? /прошу конкретну відповідь/
О, таки вмієте відповідати по людськи; Ясно, так і запишемо на чолі: @Мих каже, що Протестантські церкви не є канонічними Вам шо, шкода сказати одне слово? Давайте ще раз - @Мих, а католицька і православна церква існували за апостольських часів чи ні? зі ну і ще одне запитання, щоб не збивати темпу; - @Мих, а Філарет рукопокладений чи ні? /прошу конкретну відповідь/
День, коли чоловікові відрубали голову, у християн вважається святом. Не можна різати і їсти кавун, та ще й коли він покладений на тарілку. Зауважу, що майже всі продукти - круглої форми. Крім морковки, хрону тощо.
А ми нині з Іваном /котрий дивиться на роботі телевізор/ в честь його св"ята випили чвертку і нічого не робили, йно говорили за політику)))