З точки зору безбожника все вірно, а з точки моєї - то дай йому владу і буде не гірше за Гундяєва. Спортсмени, досягші своєї слави, наприклад, братья Кличко, стали самі знаєте ким. І так всі, кого били кнутами, завтра візьмуть кнута і будуть бити інших. Такий світ. Тобто, ніхто не зможе змінити людський світ крім самого Творця. І ніхто не дає надії на покращення майбутнього, крім брехливих політиків.
Щось вас, прошу пана, кидає від Росії до Ізраїлю. Воно вам треба? Думайте за Неньку! Атеїстами себе вважають 9% українців
В українській мові як чується, так і пишеться, але не завжди чується так, як написано. Так само і в біблії. Думка записана одна, а кожний думає так, як читає.
Що ви все про інших? Давайте за атеїзм агітуйте і про ваших богів) Ідеологи атеїзму і виконавці: То чого ви тільки на одних гебреїв лайно л'єте, а про своїх ідолів мовчите?
В мене немає ідолів. У вас логіка, як у п'ятирічної дитини. Це приблизно як сказати, що усі художники є нацистами, бо Гітлер був художником.
Колись були такі "нігілісти" , у яких не було кумирів та ідолів, зараз їх називаюиь " похеристами", бо ви до атеїстів ніякого відношення не маєте. Я про таких вже написав: Не марнуй часу Яке ж задовге це життя, без сподівання і кохання, і з дня у день кінця чекати, не прагнучи бодай чогось: неначе і нема нічого, крім спокою та живота… Побитих не лякає грім і так кінця вже не чекають, чому б не погуляти так, щоб після нас хоч той потоп - в душі живе не ляк якийсь, а скована якась байдужість... Невже? І ніколи зрадіти… Таки абияк дожили, Кінця змарнованого часу… І все ж не гумове воно, то ж не марнуй останній шанс - згадай про те, що є спокута… Радій, блажений, час вже близький, та все ж не квап останню мить, коли побачиш гнів господній і апокаліпсис земний - згадай з початку й до кінця: яке ж коротке те життя… 04.08.2012 У мене немає ні ідолів, ні кумирів ні будь кого, крім Бога. А якщо у вас взагалі немає нічого, то читайте вище.) А там, де возносять диявола та Бога одночасно, але нікому не підкоряються, то блудниці. Вони противні всім. Тому спочатку їх знищать, а потім того, хто блудників знищить. Так що вибирати прийдеться так чи інакше, або гаплик буде не віруючим у ніщо.
Кожний думає не як читає, а як готовий сприйняти прочитане на даний час. З часом переосмислюється прочитане і почуте. Тому варто повертатися до витоків. А я просто хотів уточнити у пана Агностіка: Коммунарець, а Ви віруючий?
Особисто я, у вашому запитанні відчув сумнів у тому, що я віруючий... як колись у церкві я зробив зауваження, бо жінки голосно розмовляли, а відповіли, : хто б казав... Наче я сюди рідко ходжу до цієї церкви. А де я буваю взагалі, то їх не цікавить. То я не такий віруючий. Я інший.
Хіба для віруючого по іншому треба третій варіант вигадувати? То треба тоді нумерувати віруючих по конфессіям, по рівню реформації тощо.
2 Царів 2:23-24 І відійшов він звідти до Бет-Елу. А коли він ішов дорогою, то малі хлопці виходили з того міста й насміхалися з нього, і казали йому: Ходи, лисий! Ходи, лисий! І він обернувся назад і побачив їх, та й прокляв їх Іменем Господнім. І вийшли дві ведмедиці з лісу, і розірвали з них сорок і двоє дітей...
Ой, ті божі люди... А може ведмеді в Ізраїлі вас здивували? Так то буває там і справді відбувається, коли заходять сирійські бурі ведмеді. Значить Єлисей не сподобався( У 70-80 роках по шумщині ходив Іванов. Зайшов він на поминки нашого родича в серпні 81-го. Щось мій батько посварився з ним і той щось сказав. Потім батько сказав , що теща його помре до нового року і йому щось недобре сказав. Так і сталося. 13 грудня померла баба, а батько 10 років просидів з паралічем від інсульту. А того Іванова десь вбили кажуть. Так що не треба глумитися над божими людьми.. різні вони бувають, наприклад роми чи стара баба-діва. Я вже писав про одну знайому - краще її обходити, бо ніби Бог її захищає, хоча на мій погляд, її кривдники самі винні, бо занадто впевнені в собі і у свому хамстві, але мені сказали про неї, що то енергетичний вампір((( Можна писати не розуміючи суті того, що відбувається у писанні, але наслідуючи чиюсь ганебну потаємну думку.
Ну тепер зрозуміло як стати божою людиною, треба просто вбити дітей, які сміються над лисиною. Чи існує бодай якась маячня, в яку ви не в змозі повірити? Ви взагалі розумієте скільки часу потрібно двом медведям, щоб загризти 42 людини? Чи за вашою логікою діти не тікали, а в чергу вишикувались?
Я, по перше, дякую вам за підтримку розмови і за запитання, завдяки яким я пізнаю більше того, що сам би тим не зайнявся. Одже, вірую по іншому... По друге, дуже затронула ця історія з Єлисеєм, про те, як захотів взяти на себе вдвічі більше духа, ніж був на Іллі Коротче кажучи, після ульоту Іллі, Єлисей отримує дар подвійного духу і після двох чудес погордився собою і прокляв дітей і їх порвали ведмеді. Але то для пророка було тяжким випробовуванням від Бога, після чого Єлисей знов перенавчався у відношеннях з Богом і надалі рятував людей і всяке таке... Це взято звідси. Нащо вигадувати те, що нормально написано? Минулої зими я також вичворив неподобство, що совість гризла (але згадуючи нагадую собі, щоб не забував), але свій гнів я вчився стримувати в 40 та 60 - ти денних мандрах. Наче допомогло... І хоч соромно за свій тодішній поступок, я сприйняв це як урок. І щоб не повторилося, зі мною знову, стараюся тримати гнів під контролем. Я і про це також писав. П.с. ви коли були дитиною хіба не стовбеніли перед страшним? Я не раз... Пам'ятаю бика... Якби не оступився з горба, то забив би мене бик... Тож діти, проти двох звірів!
Осуджувати Бога в Його діяльності, подібно до осудження власної печінки, бо вона погано працює. Ви прийшли на світ не по своєму бажанню, не по своєму бажанню підете з цього світу. Ви не знаєте що є краще, а що є гірше. Відчуйте різницю між: Бог дав життя і Бог взяв життя ТА Бог дав життя, а інша людина забрала життя. Це дві великі різниці. Це, якщо говорити про видимий матеріальний світ. Але є таке поняття, як життя після смерті, тобто вічне життя. І хто може сказати, що краще, коли людина здійснить перехід у 50 років, чи у 80 з точки зору вічного життя? Хто знає душі тих людей і їх майбутнє?