Коронавірус правовірних також не жалує. Сирия сообщила о первом случае коронавируса Відкладений наслідок Ісламської революції. Через мечеті і розноситься. Я не уявляю собі, щоб в ісламській державі влада на період карантину заборонила відвідування мечетей. Втім, якщо таки заборонила, хто-небудь хай дасть посилання.
Чудо переноситься ! - Форум Української Правди Хотілося б, щоб Всемогущий із того всього, що він може, хоча б знищив епідемію до дня сходження Благодатного огня в квітні, як годиться.. Православні будуть в цьому році святкувати Великдень без Благодатного вогню, привезеного від Гроба Господня. Треба також перенести Великдень на вереснь, щоб святкувати це велике свято з Благодатним вогнем. Хай Господь і про це подумає і підкаже Левінзону.
Та то я вже пізно помітив, що то - фейк. Ну, а що Паска буде без благодатного огня - то майже напевне. Втім, дочекаємося. Але я залишаюся при думці, що Всемогущий міг би сотворити таке маленьке диво як знищити коронавірус якщо не до католицької пасхи, то хоча б до православної. Хоп, і в Єрусалимі та Римі всі хворі священники одужали. І ніхто не заразився на Великдень. Це було б приємніше для вірян, ніж глад і мор, саранча всяка...
@medwedo berlogsoni Я думаю, що запалять вогонь без паломників. Мені інше цікаво. Чи зменшиться кількість прихожан в церквах після карантину? Можливо хтось з них нарешті помітить, що під час церковних прогулів в їх житті нічого не змінилося
Ось такими були б похорони в Україні, якби в нас дійсно десь існували віруючі люди. Всі ті, хто каже, що вірить, насправді не вірить, а лише надіється та сподівається. View: https://youtu.be/EaVjslyeCr8
@Мих Це той чувак, який в біблії не вбив жодної людини? Всю брудну роботу довірив "милостивому" богу?
Прийшла в церкву стара баба, Свічок накупила; Де була яка ікона, Всюди поліпила. Іще пара остається, Де їх приліпити?.. «Ага! – каже.– Пошукаю Святого Микити!» Найшла баба і Микиту – Святий чорта ціпить!.. Баба їдну йому ставить, Другу чорту ліпить… Видять люди й розважають, Щоби не ліпила; «Що ти, бабо,– кажуть,– робиш? Та ж то вража сила?..» Але баба обернулась: «Не судіте, люди! Ніхто того не відає, Де по смерті буде… Чи у небі, чи у пеклі Скажуть вікувати; Треба всюди, добрі люди, Приятелів мати». 18 апреля [1858].Степан Руданський - Баба в церкві
Патриарх Кирилл объехал Москву с иконой Александр Невзоров — Невзоровские среды — Эхо Москвы, 08.04.2020
Які ж вони жалюгідні. Дійшло нарешті, що п'ють не кров бога, а набір небезпечних бактерій. Глава УГКЦ Святослав через карантин звільнив вірян від обов'язкових сповіді й причастя
Цікаво, як поставляться до цього релігійні фанатики? Тому що більшість служителів церкви - матеріалісти, які мають непогану професію, яка приносить непогані гроші.