Вигаданий персонаж Мойсей просто 40 років йшов в Ханаан і рубав усіх на своєму шляху. Результат: третина світу повзає на колінах перед єврейськими богами! View: https://www.youtube.com/watch?v=R0Xu9soFKcU
Українських атеїстичних каналів на ютубі немає. В українців немає критичного мислення. Вони пишаються своїми кайданами.
- Я дивився кілька секунд - На мене такі фільми і розмови зовсім не діють Навряд Он, навіть катрена нема ніякого
Звичайно. Найкращий спосіб стати атеїстом - це прочитати біблію. Ми цим і відрізняємось від віруючих. Бо вони, як правило, її не читали. Максимум "отче наш" знають.
Звичайно. Ви саме цим зараз і займаєтесь. Я не для вас цю тему створив. Спілкуйтесь з однодумцями в релігійних темах.
Повторюю - по тексту і сюжету видно, що цей ролік для росіян. Бо "в українців немає критичного мислення. Вони пишаються своїми кайданами. (с)" Ви чекаєте, що сюди загляне росіянин? І ви не відповіли на запитання
Hе хочу поки що влазити у диспут, бо декому це може не сподобатися, та висловлювати свои погляди тут ще не заборонено. Поки що... Більше вподобає агностік у деталях, хоча він не правий на всі 100 в тому, що Бога немає. Тільки я от не буду казати "Повірте мені..." Бо ніхто нікому не повірить однаково) Чи заглядають сюди росіяне? Так. Бо я їх сюди запрошую. Вони запитують мене: а почему на украинском язьіке, на котором мьі ни бум-бум? Потому что на российських Форумах все забито попами, невеждами и узурпаторами, или издеваются сами адміньі или хамски банят. Украинцьі занятьі збогачуванням и мало тем поднимается по теософским вопросам. Хотя много себя считающими пророками с Украиньі. Я имею в виду значимьіх по рейтингу претендентов) На украинских форумах надо только писать на украинский мови, а в наше время, при наявности єлектронньіх переводчиков нет проблем. Кроме желания. Віруючі і насправді не знають писання, або ж у вигляді народних баек, бо попи крутять притчами, як циган сонцем), а єговісти та інші їм до однієї .... Але всі люди. І ніхто не знає істини. До пори до часу. Незабаром все змінеться. А поки що можу сказати так: не робіть зла іншому, якщо на добро не здатні, і то вже буде початок ваших змін. Женіть від себе погані бажання та думки і то вже буде ваша свічка у темряві. Просіть Бога та Господа, щоб не полишали вас у тяжкий час і дякуйте їм за все, що маєте і за радість життя.